Elektronik ASUS Dual 7700XT 16.799TL!

Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Ekran kartından bahsetmeye gerek yok zaten. 2K oyunculuk için bütçe dostu sistemler için üretilmiş diyebiliriz.

Son 1 yılın en düşük fiyatından 800TL daha pahalı.

1721512991603.png

Amazon Prime indirimi.

Hocam R5 5600 RX 6600 XT sistemim var sistemi toplarken bir ton araştırma forum gezdim aldıktan sonra iş okul derken piyasayı hiç takip edemedim sadece zaman oldukça oyuna vakit ayırdım 1080 monitör var sizce geçmek mantıklı olur mu anakartsal ve Power'dan yana şüpheniz olmadan söylerseniz sevinirim.

Hocam sizce alınır mı? Tavsiye eder misiniz bu fiyata, gerçekten bu ekran kartlarından pek yüzüm gülmedi desem yeridir :) 9 bine almıştım Fighter'ı sanırım o zamanlar olmadığı için çok iyi fiyattı ertesi gün Red Devil aynı fiyata gelmişti.

Hocam sizce alınır mı? Tavsiye eder misiniz bu fiyata, gerçekten bu ekran kartlarından pek yüzüm gülmedi desem yeridir :) 9 bine almıştım Fighter'ı sanırım o zamanlar olmadığı için çok iyi fiyattı ertesi gün Red Devil aynı fiyata gelmişti.
3K farkla bu daha iyi olur.

Hocam R5 5600 RX 6600 XT sistemim var sistemi toplarken bir ton araştırma forum gezdim aldıktan sonra iş okul derken piyasayı hiç takip edemedim sadece zaman oldukça oyuna vakit ayırdım 1080 monitör var sizce geçmek mantıklı olur mu anakartsal ve Power'dan yana şüpheniz olmadan söylerseniz sevinirim.
Ben de sizinle benzer durumdayken geçtim. 1080P Monitör ile kartın ömrü daha da uzar. İleri de bütçe olunca 2K'a geçmeyi de düşünebilirsiniz.
Ben öyle yaptım.

DDR4 sistemden DDR5 sisteme geçme maliyeti ile uğraşmamak ve darboğazdan kaçınmak için RX 7800 XT yerine 7700XT almıştım. Daha güçlü işlemciniz varsa fiyat farkına göre %35'e kadar daha fazla performans alınabilir.

Bu karttan sonra işlemci yeter artık bu kadar diyebilir :) bu 7700XT aklıma çok yattı sizce 3 fanlı gigabyte model mi daha performanslı yoksa sizin önerdiğiniz ASUS marka olan mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı