Kart olarak belirttiğiniz seçenekler arasından aynı fiyatta düşünmeden Gaming X alırdım. Monitör olarak 1 yıla yakın süredir kullandığım VA panel ve curved https://www.hepsiburada.com/samsung...curved-va-monitor-p-BD805154?magaza=teknoraks önerebilirim. Fiyatlar çok hızlı şekilde yükseldi ve yükselmekte. 144Hz için birkaç ay önce 1000TL'e seçenekler mevcuttu. Şimdi nasıl bir bakmak lazım.
Gaming X üst seviye bir model, Asus tarafında karşılığı ROG. Dual modelleri soğutma konusunda bu modeller kadar başarılı değil. Gaming X tavsiye ederim.
Gaming X üst seviye bir model, ASUS tarafında karşılığı ROG. Dual modelleri soğutma konusunda bu modeller kadar başarılı değil. Gaming X tavsiye ederim.
Merhaba bir şey daha soracağım ben mesela. MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X aldım bunu Driver sitesine girdiğim zaman NVIDIA'nın sadece super olanın Driver var. Onu mu indirmeliyim yoksa MSI Afterburner yeterli mi Driver için. Yani MSI Afterburner driver mi?
Çok teşekkür ederim.
Merhaba bir şey daha soracağım ben mesela. MSI GeForce GTX 1660 Super Gaming X
Ben Gaming X olan sürücüyü bulamadım. Super olanı yazıyor bunu indirmem yeterli değil mi abi? <3.
Yanlış değil yani bir de en son sürüm nasıl indirilir?