- Makaleler
- 1
Hocam denk performans almıyor, Her türlü RX 590 daha iyi.Kötü olduğunu belirtmedim zaten. Neredeyse denk performans alıyor dedim.
Hocam denk performans almıyor, Her türlü RX 590 daha iyi.Kötü olduğunu belirtmedim zaten. Neredeyse denk performans alıyor dedim.
Rx 590’ın daha iyi olduğunu biliyorum. Fark ettiyseniz zarf kullandım.Hocam denk performans almıyor, Her türlü RX 590 daha iyi.
RX580 8gb'lık versiyonu bile 1060'ın 6gb versiyonundan birçok oyunda daha üstün performans veriyor. Kaldiki 3gb versiyonu 6gb versiyonundan bir tık alt performansta ve kartında 580 değil 590 nitro yani ciddi bir fark olur ama takdir seninMerhaba arkadaşlar, ekran kartım için takas teklifi sunuldu. Garantisi bitmemiş Asus Dual GTX 1060 3 GB + bir miktar para (parayı konuşmadık) teklif ediyor. Teklifi değerlendirmeli miyim, aralarında ne denli bir fark olur? Ciddi bir performans farkı yok ise teklifi kabul edebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.