ASUS Dual GTX 1660 Super Evo nasıldır alınır mı?

Spesifik olarak merak ettiğiniz bir oyun varsa ve oynamışsam yazabilirim. 1080P oyunculuk için en ideal kartlardan biridir bence, sistem isteyen oyunlarda genelde Ultra'da FPS'im 60-70 altına inmiyor.

Benimki linkini attığım ASUS'un resmi sitesindekinin aynısı, kutusu ve özellikleri.

Kartın Boost hızı 1860MHz yazıyor, ama oyun sırasında kendi 1950-1965MHz'lere kadar çıkıyor. Bunun üstüne bir de 150MHz manuel eklenirse 1660 Ti ve 1070'i arkasına alıyor rahatlıkla.

Anladım hocam kart güzel kart da şu yukarıda arkadaşın linkte attığı aynısı değil mi onda da OC'lu yazıyor. Bir bakar mısınız Amazon linkine

Anladım hocam kart güzel kart da şu yukarıda arkadaşın linkte attığı aynısı değil mi onda da OC'lu yazıyor. Bir bakar mısınız Amazon linkine
Muhtemelen GDDR5 değil, GDDR6'dır ama kutusunda sol alt kısımda Advanced Edition yazan yerde OC yazıyor benimkinde, bu düz sürüm muhtemelen.

Evet evet şuan farkettim oc farkı var sadece dualin 2 seri halinde satılıyormuş oc ve ae şeklinde
Çok bir fark olur mu hocam?
Başka oc model bkliycem oc önemli ti performansını aşmak varken teşekkür ederim bilgiler için

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı