Asus Dual GTX 1660Ti aşırı ısınıyor

Boşta 36. Bide fanları 65 yapmam zarar verir mi fanlara ?
Boştayken 36. Pubg ultra ayarlarda oynuyorum orda fanı 65 yapmassam 87 derece oluyor bide fanları 65 yapmak fana zarar veririmi ?

Aynı ekran kartı bende de var. Korkmanıza gerek yok :) Zaten ekran kartı boşta 30 aşırı yükte en fazla 87 derecelere çıkıyor zatem ekran kartlarında 90 derece üstü zararlı diye biliyorum. Ben pubg fortnite vs. oyunlarda test ettim PUBG ve Fortnitr zaten düşük ayarlarda oynanması gerektiğinden en fazla 62 dereceyi gördüm ultrada ise en fazla 74 o yüzden kartta sıkıntı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Peki fan ayarlarini artirmam sorun teskil edermi ben 60 da kullaniyorum. Ayrica baska oyunlarda sicakliginiz ne kadar oluyor ve ne zamandir sizde bu ekran karti ???

Ya daha sabah denedim, PUBG Ultra'da fan otamatik 87 derece high'da da 86. -
GPU Tweak mi kullaniyorsun yoksa MSI Afterburner mi? Bir de powerı kacta kullaniyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
RX470 kullanmıştım zamanında ve aşırı ısınıyordu. Otomatik'de fanların çalışmadığını gördüm ( nasıl oluyor bilmiyorum ) kesinlikle bir kontrol et dönüp dönmediğini eğer ki dönmüyorsa elinle ver değeri.
Fanın %100'de olması sorun teşkil eder mi bilmiyorum kısa dönemde zararını görmedim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı