ASUS Dual RTX 2080 OC vs ASUS ROG STRIX 2070 Super

PSU hariç bu yazmış olduğunuz bileşenlerin aynısını arkadaşıma ben kurdum. Aynı donanımları sipariş etti, bir kaç saat içinde kurulumunu yaptım. Şimdiden hayırlı olsun

Not: bu donanımla GTA V ultra ayarlarda 120, orta ayarlarda 150 FPS alabilirsiniz. :)
Dip not: Kasanın kendisi Müthiş derece de ağır ve güzel. :) hayırlı olsun.

Havale durumu varmı bilmiyorum ama, siz bence internet alışverişine açık bir bankamatik bile olsa içersine nakit paranızı yükleyin, tek çekim seçeneğiyle alın direk. Bende de kredi kartı yok, ama bu şekilde hesabıma para yükleyip direk çekiyorum siparişlerimi.

PSU hariç bu yazmış olduğunuz bileşenlerin aynısını arkadaşıma ben kurdum. Aynı donanımları sipariş etti, bir kaç saat içinde kurulumunu yaptım. Şimdiden hayırlı olsun

Not: bu donanımla GTA V ultra ayarlarda 120, orta ayarlarda 150 FPS alabilirsiniz. :)

havale durumu varmı bilmiyorum ama, siz bence internet alışverişine açık bir bankamatik bile olsa içersine nakit paranızı yükleyin, tek çekim seçeneğiyle alın direk. Bende de kredi kartı yok, ama bu şekilde hesabıma para yükleyip direk çekiyorum siparişlerimi.
Baktım havale durumu yokmuş. Bende ziraat bankkart var e ticaret limiti 3.000 TL yetmiyor. Bu yükseliyor mu acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı