ASUS Dual RTX 3060 alınır mı?

_efsane

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç gün önce 9200'e ASUS STRIX RTX 3060 alacaktım (2060S kartımı 7K ya sattım üzerine 2200TL eklemenin degmeyeceğini düşündüğüm için bekledim). Bugün, ASUS Dual RTX 3060 7400TL'ye düşmüş alınır mı bu fiyata bu model Dual pek mükemmel bir model değil ama fiyatı uygun geldi yoksa bayrama kadar beklenmeli mi? Bayram indirimi vesaire ile daha güzel bir kart gelir mi? Sanki kartların son 1 aydır fiyatları düşüyor. Beklemeli miyim sizce?
Bu listeye göre en kötü Gaming X almak istiyorum almışken ama o fiyatları haketmediği için vazgeçtim. Yani 9K vereceksem en azından 3060 Ti olmalı diye düşünüyorum. Sizce ne yapılmalı? Biraz daha düşmesi beklenmeli mi kartların fiyatlarının?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün önce 9200'e ASUS STRIX RTX 3060 alacaktım (2060S kartımı 7K ya sattım üzerine 2200TL eklemenin degmeyeceğini düşündüğüm için bekledim). Bugün, ASUS Dual RTX 3060 7400TL'ye düşmüş alınır mı bu fiyata bu model Dual pek mükemmel bir model değil ama fiyatı uygun geldi yoksa bayrama kadar beklenmeli mi? Bayram indirimi vesaire ile daha güzel bir kart gelir mi? Sanki kartların son 1 aydır fiyatları düşüyor. Beklemeli miyim sizce?
Bu listeye göre en kötü Gaming X almak istiyorum almışken ama o fiyatları haketmediği için vazgeçtim. Yani 9K vereceksem en azından 3060 Ti olmalı diye düşünüyorum. Sizce ne yapılmalı? Biraz daha düşmesi beklenmeli mi kartların fiyatlarının?

Amazon TR'yi takip ederseniz MSI Gaming X Trio modeli sık sık 6700 TL bandına iniyor. Satıcısı Amazon Germany yani Almanya üzerinden geliyor o yüzden bir hafta on gün kadar bekletebilir kargosu ama hem çok daha iyi model, hem de daha uygun. Hatta aynı Amazon TR dün akşam 8 gibi Zotac 3060ti sattı 7800 TL'ye. Bence şu linki gün içinde takip edin, hem vade farksız taksitle alma şansınız da olur. Yalnız attığım sayfada 3060 Gaming X Trio modelini görürseniz fiyatı 20 bin TL olabiliyor, onu dikkate almayıp ürün sayfasına girin, diğer satıcılar kısmında Amazon Germany satıcısını göreceksiniz 6600 + 100 TL kargo gibi bir ücrete geliyor vergi dahil. Bazen Aorus 3060 Elite modeli de düşüyor ama MSI kadar uzun kalmıyor stokta.

Bu arada attığınız 3060 Chart'ını nereden bulduğunuzu merak ettim, aynı chartlar 3060ti, 3070, 3080 gibi kartlar için de mevcut mu nasıl bulabiliriz?

Bütçem var ama o model için ekstra 1200TL ekstra verilmez bence artık öyle düşünüyorum.

EVO versiyonu değil normal Dual versiyonu.

Hocam kart kötü bir kart değil alınır gayet iyi bir model ama ısınır diye düşünüyorsanız kasa olarak MSI MAG Forge 100R alabilirsiniz en azında ısınmasından şüpheniz varsa.

Amazon TR'yi takip ederseniz MSI Gaming X Trio modeli sık sık 6700 TL bandına iniyor. Satıcısı Amazon Germany yani Almanya üzerinden geliyor o yüzden bir hafta on gün kadar bekletebilir kargosu ama hem çok daha iyi model, hem de daha uygun. Hatta aynı Amazon TR dün akşam 8 gibi Zotac 3060ti sattı 7800 TL'ye. Bence şu linki gün içinde takip edin, hem vade farksız taksitle alma şansınız da olur. Yalnız attığım sayfada 3060 Gaming X Trio modelini görürseniz fiyatı 20 bin TL olabiliyor, onu dikkate almayıp ürün sayfasına girin, diğer satıcılar kısmında Amazon Germany satıcısını göreceksiniz 6600 + 100 TL kargo gibi bir ücrete geliyor vergi dahil. Bazen Aorus 3060 Elite modeli de düşüyor ama MSI kadar uzun kalmıyor stokta.

Bu arada attığınız 3060 Chart'ını nereden bulduğunuzu merak ettim, aynı chartlar 3060ti, 3070, 3080 gibi kartlar için de mevcut mu nasıl bulabiliriz?
Hocam Amazon tr ve de ye her gün bakıyorum defalarca hiç görmedim o fiyata görürsem eğer direkt sipariş veririm yani 1/2 hafta beklemekte koymaz o fiyata alırsam teşekkür ederim link için devamlı takip edeceğim gün boyu umarım denk gelir birde amazon.de satıcısından aldığımızda tüm ekran kartlarında 2 yıl Amazon garantisi oluyor diye biliyorum doğrumudur bilginiz varmı o konuda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kanal sahibi neredeyse tüm modelleri inceliyor listeliyor buradan bakabilirsin. Şuan 3060 ti modelinin videosunu atmışım ama o kanalın diğer videolarına bakarak bulabilirsin
Hocam kart kötü bir kart değil alınır gayet iyi bir model ama ısınır diye düşünüyorsanız kasa olarak MSI MAG Forge 100R alabilirsiniz en azında ısınmasından şüpheniz varsa.
Hocam kasam Cooler master MB511 Mesh 3 önde 4 adette egsoz fan var önceki kartım rtx 2060 süper aorus modeliydi zaten kartı satma sebebim ısınmasıydı çok sinirimi bozuyordu (bir kaç tane konu açtım o yüzden ama sonunda satmaya karar verdim ısınması rahatsız ettiği için)
O yüzden serin çalışan bir kart arıyorum ama çokt para harcamak istemiyorum 3060 için arkadaşın attığı linki takip edeceğim her gün amazondan alacağım söylediği fiyat çok iyi geldi özellikle o modele göre

Son düzenleme:
Hocam Amazon tr ve de ye her gün bakıyorum defalarca hiç görmedim o fiyata görürsem eğer direkt sipariş veririm yani 1/2 hafta beklemekte koymaz o fiyata alırsam teşekkür ederim link için devamlı takip edeceğim gün boyu umarım denk gelir birde amazon.de satıcısından aldığımızda tüm ekran kartlarında 2 yıl Amazon garantisi oluyor diye biliyorum doğrumudur bilginiz varmı o konuda.

Aynen Amazon Almanya üzerinden almışsınız gibi düşünün ama ödemeyi TR üzerinden yaptığınız hiçin hem TL cinsinden, hem de taksitle ödeme şansınız oluyor. Garantilik bir durumda da Amazon Almanya üzerinden garanti süreci başlatıyorsunuz, size kargo fişi oluşturup kartı göndermenizi falan istiyorlar. TR'deki ömür törpüsü satıcılardan daha iyi bir hizmet alacağınız kesin en azından.

Ben o linkleri ara ara takip ediyorum olur da denk gelirsem sizi etiketleyip atarım buraya stoğu çabucak bitmezse tabii :)

Geldi bile @_efsane 😀

Son düzenleme:
E tamam bende de aynı olan var neden memnun değildiniz soğutma konusunda kötü bir kart değil ki?
2060 Super aorusdan memnun değildim ben yaz ayları geldi geleli kart furmark testinde oyunlarda %100 iken 81/82 dereceyi görüyordu %90 fan hızında ben birde bu kartı alırken (1 yıllık kart) 1k ekstra para verdim gaming x strix dengi soğutmaya sahip dendigi için aldım ama nerede yanından bile geçmiyordu bendeki o yüzden memnun değildim yani gidip 1k ucuza ventus veya windforce modlei alabilirdim zaten onlar bu derecelerde çalıştığı için her neyse sıcak çalıştığı için sattım zaten şimdi yine gidip aynısının olmasını istemiyorum o yüzden Amazonu takip edip arkadaşın dediği fiyata gaming x Trio modelini denk getirirsem anında sipariş vereceğim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı