ASUS Dual RTX 3070 Assetto Corsa'da 80 derece normal mi?

@yagizben Hocam konudan bağımsız sormak isterim. Acaba karttan memnun musunuz genel olarak? Ben de yakında o karta geçmeyi düşünüyorum 2.el olarak sizce alınır mı ?

2.el pek önermem ama kart iyi
Hocam o kartın o modeli pek mininge uygun değil. Sıfır olarak en ucuz 16bin 2.el 6-8 arası bulunuyor. Hem eski nesil hem de ucuz değil modeli. Ondan 2.el alıcam. Teşekkürler yine de

Hocam o kartın o modeli pek mininge uygun değil. Sıfır olarak en ucuz 16bin 2.el 6-8 arası bulunuyor. Hem eski nesil hem de ucuz değil modeli. Ondan 2.el alıcam. Teşekkürler yine de
şu zama göre tabii ki eski fakat beni idare ediyor teşekkür ederim😄

zamana

şu zama göre tabii ki eski fakat beni idare ediyor teşekkür ederim😄

zamana
Yok hocam estağfirullah kötü bir kart değil zaten gayet güçlü ben sadece 2 fanlı olunca soğutması yeterli olur mu diye merak ettim yoksa güzel güçlü kart ama 4 bin serisi çıkmış iken sıfırına o kadar para verilmez sadece.

Yok hocam estağfirullah kötü bir kart değil zaten gayet güçlü ben sadece 2 fanlı olunca soğutması yeterli olur mu diye merak ettim yoksa güzel güçlü kart ama 4 bin serisi çıkmış iken sıfırına o kadar para verilmez sadece.

3060 12 GB vardı bende, gayet yetiyordu açıkçası çift fan, 1080p Ultra Cyberpunk'ta 72 derece üstü görmedim yazın.

Ben kötü bir şey demek istemedim kusura bakma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı