ASUS Dual RTX2060 satılıp RTX3050 alınır mı?

Bütçe
7000

azizgunay89

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi RTX2060 satılıp RTX3050 Gigabyte GeForce 128 bit modeli alınır mı?
Birkaç sitede araştırma yaptım performans olarak bayağı yakın gibi duruyor kartlar birbirine aralarında gördüğüm kadarıyla sadece bellek farkı var ve birkaç NVIDIA özelliği farkı var gözle görülür olarak peki sizin fikriniz nedir?

Evet arkadaşlarında dedikleri üzerine biraz araştırdım da cidden RX6600 daha ideal gibi görünüyor 2. el olarak araştırıp elimdekini satarak buna geçmek daha mantklı sanırım peki son bir soru daha bu RX6600 AMD Ryzen 5 2600X de bir darboğaz yapar mı?
Anladım sanırım tam bir performans için en azından 2K bir monitöre geçmek şart böyle giderse sağ olun cevaplarınız için.
Konuya ancak dönebildim. Ceza almıştım.

R5 2600X ile RX 6600 en optimum ikili olmazlar ama ekran kartına yük bindirebildiğiniz durumlarda sorun kalmayacaktır. Kalkıp bu ekran kartı için 1440p bir monitör almayın. Kartın asıl kullanım alanı 1080p'dir.

Konuya ancak dönebildim. Ceza almıştım.

R5 2600X ile RX 6600 en optimum ikili olmazlar ama ekran kartına yük bindirebildiğiniz durumlarda sorun kalmayacaktır. Kalkıp bu ekran kartı için 1440p bir monitör almayın. Kartın asıl kullanım alanı 1080P'dir.

O halde sadece kartı değiştirsem çok büyük bir eksiklik yaşamam 1080p olarak da işimi görür öyle mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı