ASUS DUAL-RTX2070-8G-Evo alınır mı?

Merhabalar gayet güzel kart iyi ki almışız diyorum. Sıcaklık ise oyun oynarken maksimum 69 dereceyi gördü bu sıcak yaz günlerinde. Soğutma açısından bir sorun yok. Overclock performansı ise mükemmel. MSI Afterburner programıyla OC scan yaptığımda Memory clock 450 değerini verdi Core clock 250 yaptım hiçbir sorun yaşatmadı daha yükseltmemi istiyor sanki kart. Bu değerlerle taa oyunlarda yaklaşık 10 FPS artış sağlıyor ama kart güçlü olduğu için ve ben 1080P'de oynadığım için ekstra FPS ihtiyaç duymuyorum o yüzden overclock yapmıyorum artık.

Kartı aldıktan sonra tekrar piyasayı ve indirimleri takip ettim, iyi ki bu kartı bu fiyata almışım dedim.

Ben 3600TL'ye mall ettim en ucuz 0 fiyattı şu an 4600TL benimkiyle tek farkı 36 ay garantisi olması benim aldıgım ürün ise 33 ay garantili ama 0 hiç kulanılmamış o yüzden aldım ve çok uyguna aldıgımı düşünüyorum Ryzen 5 3600 ile kulanacagım Türkiye'de adam akıllı incelemeside yok verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı