ASUS Dual RX 580 Fortnite oynarken ekran gitti

cxpawf

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün Fortnite oynarken ekran gitti ve ekran kartımın fanları çok hızlı dönmeye başladı. Ekran kartım ASUS Dual RX 580 8 GB OC. Sizce neden oldu, garantiye yollamalı mıyım? Bu olayı önceden yaşamıştım. Yani bu 2. oluşu.

Son düzenleyen: Moderatör:
WattMan hatası, bende de oluyor bazen. AMD ekran kartların da olabilecek bir durum.

Garantiye yollamadan önce yapacaklarınız;

Sistem özellikleriniz nedir?
PC'yi yeniden başlatınca ekran geldi mi, ekran kartı sıcaklıktan kendini kapatmış olabilir, ayrıca Wattman hatası da olabilir.

Arkadaşlar bugün Fortnite oynarken ekran gitti ve ekran kartımın fanları çok hızlı dönmeye başladı. Ekran kartım ASUS Dual RX 580 8 GB OC. Sizce neden oldu, garantiye yollamalı mıyım? Bu olayı önceden yaşamıştım. Yani bu 2. oluşu.

Kartı çok zorlama derim aynı hata bende de oldu benim de ekran kartım RX580 Dual 4 GB birden ekran gidiyordu PC'yi baştan başlatınca düzeliyordu 1-2 gün sonra gene oluyordu. En son gitti ekran bir daha gelmedi bilgisayarcıya götürdüğümde 250TL masraf çıkarttı. Sorunu hala çözmüş değilim geçenlerde 1 kez daha başıma geldi. Isı porblemi de yok sende varsa dikkat et onun dışında monitöründe (Auto saving mode)'u kapa onun dışında diyeceğim bir şey yok.

Sistem özellikleriniz nedir?
PC'yi yeniden başlatınca ekran geldi mi, ekran kartı sıcaklıktan kendini kapatmış olabilir, ayrıca WattMan hatası da olabilir.

ASUS Dual RX 580 8 GB OC.
AMD R5 2600.
Gigabyte B450 GAMING X.
16 GB 2400 MHz RAM.
Yeniden başlatınca düzeldi ama dediğim gibi önceden de olmuştu bu olay.

Güç kaynağınız nedir?

Daha dün akşam değiştirdim PSU'yu Rampage 500 Watt 80+ PSU vardı cuma günü yandı. Dün de Zalman 600 Watt 80+ PSU aldık ve taktık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı