varexta Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 220 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Ocak 2020 #1 MSI Afterburner üzerinden -100MV olarak voltajı düşürdüm ve değerler bu şekilde, normal mi? Yani iyi mi? Dosya Ekleri Değerler.jpg 335,2 KB · Görüntüleme: 127
MSI Afterburner üzerinden -100MV olarak voltajı düşürdüm ve değerler bu şekilde, normal mi? Yani iyi mi?
Çözüm MR-2 22 Ocak 2020 O zaman kapatabilirsiniz. Aida64 stress test en ekstrem koşul sayılabilir. Aida64'da çıkmazsa bir şey, oyun sırasında da çıkmaz.
O zaman kapatabilirsiniz. Aida64 stress test en ekstrem koşul sayılabilir. Aida64'da çıkmazsa bir şey, oyun sırasında da çıkmaz.
E Efesezginer Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 23 28 Mart 2020 #11 varexta dedi: MSI Afterburner üzerinden -100MV olarak voltajı düşürdüm ve değerler bu şekilde, normal mi? Yani iyi mi? Genişletmek için tıkla... kardeşim ekran kartın asus rx 580 o4g mi bendede aynı karttan var bende undervolt yapmak istiyorum sende resimleri varsa bana atabilirmisin rica etsem Artı 0 Eksi
varexta dedi: MSI Afterburner üzerinden -100MV olarak voltajı düşürdüm ve değerler bu şekilde, normal mi? Yani iyi mi? Genişletmek için tıkla... kardeşim ekran kartın asus rx 580 o4g mi bendede aynı karttan var bende undervolt yapmak istiyorum sende resimleri varsa bana atabilirmisin rica etsem
KS KS varexta Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 220 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Mart 2020 #12 Efesezginer dedi: kardeşim ekran kartın asus rx 580 o4g mi bendede aynı karttan var bende undervolt yapmak istiyorum sende resimleri varsa bana atabilirmisin rica etsem Genişletmek için tıkla... Aynen o model. Artı 0 Eksi
Efesezginer dedi: kardeşim ekran kartın asus rx 580 o4g mi bendede aynı karttan var bende undervolt yapmak istiyorum sende resimleri varsa bana atabilirmisin rica etsem Genişletmek için tıkla... Aynen o model.
E Efesezginer Centipat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 23 29 Mart 2020 #13 varexta dedi: Aynen o model. Eki Görüntüle 522862 Genişletmek için tıkla... kardeşim detaylı olarak resimini atabilirmisin undervoltajın varexta dedi: Aynen o model. Eki Görüntüle 522862 Genişletmek için tıkla... kardeşim undervoltaj resimleri varmı voltaj değerleri ayrıntılı bir görüntü atabilirmisin Son düzenleme: 16 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
varexta dedi: Aynen o model. Eki Görüntüle 522862 Genişletmek için tıkla... kardeşim detaylı olarak resimini atabilirmisin undervoltajın varexta dedi: Aynen o model. Eki Görüntüle 522862 Genişletmek için tıkla... kardeşim undervoltaj resimleri varmı voltaj değerleri ayrıntılı bir görüntü atabilirmisin