ASUS Dual RX 6600 Grounded'da 58 derece normal mi?

EnesSins

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. ASUS Dual RX 6600 ekran kartına sahibim. Sorunum ise önceki zamanlarda Dying Light 2 de Ultra ayarlarda 55 dereceyi geçmezken şimdi grounded oyununda 58 dereceleri görüyorum sizce bir problem var mıdır? (Herhangi bir overclock yapılmamıştır)

Dosya Ekleri

• sosyal.png
    sosyal.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 32
Arkadaşlar öncelikle merhaba. ASUS Dual RX 6600 ekran kartına sahibim. Sorunum ise önceki zamanlarda Dying Light 2 de Ultra ayarlarda 55 dereceyi geçmezken şimdi grounded oyununda 58 dereceleri görüyorum sizce bir problem var mıdır? (Herhangi bir overclock yapılmamıştır)

Hayır, soğuk bile deninebilir. 80 dereceye gelmedikçe endişe etmeyin.

Hayır, soğuk bile deninebilir. 80 dereceye gelmedikçe endişe etmeyin.

Hocam ama Dying Light 2 gibi bir oyunda Ultra ayarlarda 55 geçmezken grounded gib bir oyunda neden 58. ayrıyeten RDR 2 olsun Days Gone olsun bu tür oyuhnlardada aynı sıcaklık değerlerinde geziniyordu.

Sürekli fan çalışması ömrünü azaltır fanların en iyisi otomatikte olması AMD Software kullanıyor musun?

Kullanıyorum hocam. Ama hocam ayrıyeten 50 derece altında fanlar zaten çalışmıyor

Hocam ama Dying Light 2 gibi bir oyunda Ultra ayarlarda 55 geçmezken grounded gib bir oyunda neden 58. ayrıyeten RDR 2 olsun Days Gone olsun bu tür oyuhnlardada aynı sıcaklık değerlerinde geziniyordu.

Sorgulamamak lazım. Benim kartımda RDR2 de 68 derece %43-45 fan geçmezken Raft gibi bir oyunda 70 derece %57 fan oluyor. Dediğim gibi 80 dereceye gelmedikçe korkmayın.

Sorgulamamak lazım. Benim kartımda RDR2 de 68 derece %43-45 fan geçmezken Raft gibi bir oyunda 70 derece %57 fan oluyor. Dediğim gibi 80 dereceye gelmedikçe korkmayın.

Hocam o zaman sorun bizde değil oyunlardadır. Oyun optimizesinin önemini bir kere daha anlamış olduk teşekkürler yardımlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı