ASUS Dual RX 6600XT WattMan hatası

BlackeagLee

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar AMD softwareden hız aşırtma GPU bile yapsam PC'yi kapatıp açtığımda ayarlar sıfırlanıyor WattMan hatası alıyorum sürekli. Ekran kartına manuel OC yaptım oda aynısı sizce ne yapmam gerekli? BIOS'tan ReSize BAR açık yani AMD Smart Access Memory açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar AMD softwareden hız aşırtma GPU bile yapsam PC'yi kapatıp açtığımda ayarlar sıfırlanıyor WattMan hatası alıyorum sürekli. Ekran kartına manuel OC yaptım oda aynısı sizce ne yapmam gerekli? BIOS'tan ReSize BAR açık yani AMD Smart Access Memory açık.

Hangi Driver'i kullanıyorsun? Radeon ayarlarından bütün ayarları sıfırlayın ve değiştirmeyin.

Hangi Driver'i kullanıyorsun? Radeon ayarlarından bütün ayarları sıfırlayın ve değiştirmeyin.

Sıfırlayınca zaten problemim yok 22.8.1 ama OC yapmaya çalışıyorum sürekli PC yeniden açtığımda WattMan hatası ve bütün ayarlarım zaten varsayılana dönmüş oluyor.

Hocam kendi konuma yazacaktım bende WattMan hatası alıyordum.
Overclock değil de underclock etmek gerek WattMan hatalarının genel sebebi yanlış fabrikasyon OC sürecinden geçirilmesi.

Hocam kendi konuma yazacaktım bende WattMan hatası alıyordum.
Overclock değil de underclock etmek gerek WattMan hatalarının genel sebebi yanlış fabrikasyon OC sürecinden geçirilmesi.

Ama ben OC yapmak istiyorum GPU'ya nasıl yapacağız stabil olarak WattMan hatası almadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı