Elektronik ASUS Dual RX 6650 XT Nays ile ödemede 6179 TL!

Makaleler
12
Nays ile fiyat daha da iniyor, kaçmaz.

Nays ile fiyat daha da iniyor, kaçmaz.

Satıcı güvenilir midir acaba?

Değerlendirme ve yorumlara aldanmayın farklı satıcılara ait. Bu tarz firmalara asla güvenmenizi tavsiye etmem çünkü sattığı ürünlerle kısa süre önce değerlendirme yapılan ürünlerin alakası yok. Sadece profilde yüksek puan gösterme amaçlı yapılmış. Ayrıca en alttaki yoruma koyulan fotoğrafı inceleyip sözü size bırakıyorum. :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-25-00-15-23-714_trendyol.com-edit.jpg
    Screenshot_2023-06-25-00-15-23-714_trendyol.com-edit.jpg
    364,8 KB · Görüntüleme: 126
Değerlendirme ve yorumlara aldanmayın farklı satıcılara ait. Bu tarz firmalara asla güvenmenizi tavsiye etmem çünkü sattığı ürünlerle kısa süre önce değerlendirme yapılan ürünlerin alakası yok. Sadece profilde yüksek puan gösterme amaçlı yapılmış. Ayrıca en alttaki yoruma koyulan fotoğrafı inceleyip sözü size bırakıyorum. :D
Soru cevap kısmında sıfır kapalı kutu demişler hocam, Trendyol destek çıkar bence bu halde gelirse.
1687641521234.png

Benim arkadaş Trendyol'dan bir ürün almış, 3 5 ay önce. Gainward 2060 Super ghost. Yakın zamanda oyuna girmez olunca sordum, ekran kartinin fanları dönmüyormuş vs. Bozulmuş. Kutusunu fotoğrafını attı. GeForce GTX yazıyor. RTX değil, faturası yok. Yollamiyor. Trendyol da bir şey yapmamis şu ana kadar. Geldiginde kapalı kutu muydu diyorum hatırlamıyor. Piyasasindan biraz ucuza almış anladığım kadarıyla. Arkadastada hata var ama, sonuçta bu dolandırıcılık, o yüzden Trendyol arkamızda durur diye, guvenilmedik yerden almamakta fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı