ASUS Dual RX 6700 XT Coilwhine problemi

JayzDmx59

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim yeni.

Hogwarts Legacy oyununu yükledim oyuna girdiğim gibi cızırtı sesleri başladı ve rahatsız ediyor gerçekten. ESC menüsüne basınca bayağı azalıyor oyuna tekrar dönünce coşuyor bayağı moralim bozuldu. Sizce ne yapmalıyım bu durumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti servisiyle görüşün. Cw konusunda bazı durumlarda ürünün bire bir değişimi yapılırken bazı durumlarda da normal kabul edilip geri gönderiliyor. Tamamen servise bağlı. Fatura tarihinden ilk 6 aylık süre içerisinde eğer servis ürünü kusurlu olarak kabul ederse direkt iade de talep edebilirsiniz. 14 günlük cayma süresi icerisindeyseniz koşulsuz iade edebilirsiniz fakat hazır sistemlerde satıcılar genelde bu durumu yokuşa sürüyorlar.

Garanti servisiyle görüşün. Cw konusunda bazı durumlarda ürünün bire bir değişimi yapılırken bazı durumlarda da normal kabul edilip geri gönderiliyor. Tamamen servise bağlı. Fatura tarihinden ilk 6 aylık süre içerisinde eğer servis ürünü kusurlu olarak kabul ederse direkt iade de talep edebilirsiniz. 14 günlük cayma süresi icerisindeyseniz koşulsuz iade edebilirsiniz fakat hazır sistemlerde satıcılar genelde bu durumu yokuşa sürüyorlar.
Cevabınız için teşekkür ederim hocam. 2 haftayı yeni yeni geçti iade etme şansım gitti malesef. Malesef kronik sorunlu bir kart almışım. Halbuki araştırmıştım bu model alınırmı diye aratıp açılan konulara sessiz ve soğuk çalışan güzel bir kart yazılı birkaç yorum görünce üstünede düşmedim. Birçok kişi bu kart ile konu açmış çoğu kişiye değişim de yapmamışlar zaten mecburen üzülerek bu durumu kabulleniyorum malesef. 5 sene pc hayaliyle yanıp tutuş güzel bir 2k monitörde aldım ölü piksel sorunu çıkarmı diye endişe ederken bilmediğim bir sorunla karşılaştımç. Pc toplama süreci de rüya gibiydi mouse, kulaklık, klavye ve yenii bir masa da sipariş etmiştim. Keyfime de diyecek yoktu oynadığım ilk oyunda dünyam yıkıldı valla. Sağlık olsun ne diyelim.

AMD'nin ASUS Dual serisindeki ekran kartlarının çoğunda CW sorunu var maalesef. Arkadaşımda ASUS Dual RX 6600 var ve o da CW sorunlu. Forumda açılan konuları da zaten görmüşsünüz. Moral bozmanıza gerek yok. Bir süre sonra insan alışıyor. Performans olarak da zaten hiçbir eksisi yok.

AMD'nin ASUS Dual serisindeki ekran kartlarının çoğunda CW sorunu var maalesef. Arkadaşımda ASUS Dual RX 6600 var ve o da CW sorunlu. Forumda açılan konuları da zaten görmüşsünüz. Moral bozmanıza gerek yok. Bir süre sonra insan alışıyor. Performans olarak da zaten hiçbir eksisi yok.

Aynen hocam kulaklığı takınca duymuyorum tek tesellim o.

Bende de 6700XT'de CW var. Takılmayın sese oyunun sesini biraz daha açın ve keyfinize bakın.
Ama merak ediyorum NVIDIA kartlarda CW problemi olmuyor mu?

Kim bilir kaç binlerce kişiyle bu kronik sorun yüzünden aynı duyguları paylaşıyoruz hocam :) Onu bende merak ediyorum. Aslında yıllardır en başından beri Ryzen bir işlemci ve NVIDIA bir ekran kartı gönlümde vardı hep ama kullanıcıların VRAM yorumlarını gördükçe AMD karta yönelmiş bulundum.

@Mandalorian54 Palit Gaming pro RTX 3070 kullanıyorum. şimdiye kadar bir CW durumu fark etmedim. Kasamda başka bir donanımda CW var ama maalesef. Sorsan çok kaliteli denecek Corsair RMx 650 güç kaynağımda sinir bozucu bir CW var. Ekran kartından paçayı yırtsak da PSU tarafında CW belasına takıldık yani anlayacağınız :)

Aynen hocam kulaklığı takınca duymuyorum tek tesellim o.

Kim bilir kaç binlerce kişiyle bu kronik sorun yüzünden aynı duyguları paylaşıyoruz hocam :) Onu bende merak ediyorum. Aslında yıllardır en başından beri Ryzen bir işlemci ve NVIDIA bir ekran kartı gönlümde vardı hep ama kullanıcıların VRAM yorumlarını gördükçe AMD karta yönelmiş bulundum.
Bende RTX 3060 alayım diye yola çıktım ama fiyata ve performans bakınca 6700XT aldım. Sonuçta ömürlük değil 3 sene sonra eskiyecek bu teknolojiler, o yüzden daha az ödeyip daha çok performans almak bana daha cazip geldi açıkçası, performansı iyi olsun da napalım CW’a da katlanacağız artık

AMD'nin ASUS Dual serisindeki ekran kartlarının çoğunda cw sorunu var maalesef. Arkadaşımda ASUS Dual RX 6600 var ve o da cw sorunlu. Forumda açılan konuları da zaten görmüşsünüz. Moral bozmanıza gerek yok. Bir süre sonra insan alışıyor. Performans olarak da zaten hiçbir eksisi yok.

Şansa bak😃 elime iki tane Dual 6650 XT geçti ikisinde de çıkmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı