sanalmerak
Centipat
Daha fazla
- RAM
- 8+8 GB 3200 MHz RAM
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 870 Evo
- Ekran kartı
- ASUS Dual RX 6700 XT
- Anakart
- ASUS B450M Dragon
- İşlemci
- AMD Ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi ben bu Micro Stutter sorununu 1 yıldır çözemedim. Bütün oyunlarda aynı sorunu yaşıyorum. Ekran kartını 1 kez garantiye gönderdim değişim yapıldı sorun devam etti. FurMark2 ile ekran kartı testi yaptığımda 186W güç çekip yüzde 99 kullanımla gayet stabil olarak testi yapıyor. İşlemci testinde de gayet stabil olarak ilerliyor. Hem işlemci hem GPU tam kapasite çalıştırmak istediğimde ekran kartı kullanımı sürekli değişiyor yüzde 20'lere bile düşüyor işte tam burada Micro Stutter dediğimiz takılmalar meydana geliyor. Tabii ki oyunlarda da işlemci ve ekran kartı tam kapasite çalıştığı için yer yer takılıyor oyunlar. Daha önce internette yazan birçok yöntemi denedim. DDU ile sürücü silip yükledim. Format attım. SSD aldım oyunu oraya kurdum sonuç değişmedi. Acaba bir bilen anlayan abimiz var ise yardımcı olur mu? Sistem: AMD Ryzen 5 5600 - ASUS Dual RX 6700 XT - 8+8 GB 3200 MHz RAM + 600W 80b PSU + ASUS B450M Dragon anakart + 500GB SSD+500GB SSD + şöyle de bir video çektim.
Son düzenleyen: Moderatör: