ASUS Dual RX 6750 XT çok ısınır mı?

ElderAssassin

Hectopat
Daha fazla  
Aslında PowerColor Red Devil RX 6750 XT almak istiyordum ama MSI MAG Forge 101M kasaya sığmayacak gibi duruyor. ASUS Dual modeli nasıldır sizce, ısınma sorunu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi MSI sitesinde kasanın 330Mm'ye kadar ekran kartı desteklediğini söylüyor. PowerColor modelide epey sitesinde 335mm bir uzunluğa sahip. Dolayısıyla olmayacaktır. ASUS Dual kötü bir model değil. Benchmarklarına baktığımda 70 derecelerde geziyor ağır oyunlarda ki 80 bile olsa ekran kartları için zararlı bir sıcaklık değil, alınabilir.

Yanlış bilgilendirmiyim ama Aorus serisi Gigabyte'ın üst segment soğutmasına sahip serisi diye biliyorum. ASUS Dual'den daha iyi soğutması vardır haliyle. O paraya Trendyol'da ASUS ROG STRIX'de var bu arada. Ben ROG STRIX tercih ederdim. Hepsi kasanızla uyumla baktım ölçülerine

Yanlış bilgilendirmiyim ama Aorus serisi Gigabyte'ın üst segment soğutmasına sahip serisi diye biliyorum. ASUS Dual'den daha iyi soğutması vardır haliyle. O paraya Trendyol'da ASUS ROG STRIX'de var bu arada. Ben ROG STRIX tercih ederdim. Hepsi kasanızla uyumla baktım ölçülerine
Hocam satıcıya pek güvenemedim açıkcası

Technopat Haberler

Geri
Yukarı