Kergitler nasıl yok edilir?

MEA64

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bir süredir oyunu oynuyorum, dustum hanı kergitlerin başına geçirdim fakat beni 3 gün sonra maresallikten aldı sonra kale aldım sana veremem dedi bende sinirle kendi kağanlığımı kurdum. Tüm şehitlerini kalelerini aldım bir tek uzak bir yerde köyleri kaldı tüm derebeyleri bana katıldı fakat sorun o ki o köy kimsenin değil ancak kergit hanlığı o köy üzerinde duruyor. Ne yapabilirim Kergitler'i elemek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar, bir süredir oyunu oynuyorum, dustum hanı kergitlerin başına geçirdim fakat beni 3 gün sonra maresallikten aldı sonra kale aldım sana veremem dedi bende sinirle kendi kağanlığımı kurdum. Tüm şehitlerini kalelerini aldım bir tek uzak bir yerde köyleri kaldı tüm derebeyleri bana katıldı fakat sorun o ki o köy kimsenin değil ancak kergit hanlığı o köy üzerinde duruyor. Ne yapabilirim Kergitler'i elemek için?

Köyü yağmalamayı denedin mi?

Köy bir kaleye veya şehre bağlıdır yoksa o köy de sana geçerdi. Taraflar kısmından Kergitler'in sahip olduğu topraklara bak eğer kale falan varsa onu da alman gerekir. Eğer olmazsa köyü yağmalayıp yak veya biraz bekleyip (oyun içi 1 hafta sanırım) Kergitler'in yıkılışını görebilirsin. Zamanla yok oluyorlar eğer toprak veya derebeyi kalmamışsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı