ASUS Dual RX580 8OG Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti ve Bu Durumdan Kurtuldu Hatası

MuratUSta23

Centipat
Merhaba Elimde ASUS Dual RX 580 8OG Modeli ekran kartı var. Garantili Ama Garantiye sokmadılar Sanırım aldığım kişi mining falan yapmış. Isı problemi vardı PUBG Steam aldım Açtığımda 85 Derece yi görüp ekran kapanıyordu. Garantiye yolladım garanti dışı deyip geri yolladılar. Buradan birkaç arkadaşın Tavsiyesi ile termal macunu yeniledim ve Kartım artık Isınmıyor fakat PUBG Steam oyununu açtığımda ya da Elisyum Gibi grafikli oyun açtığımda 50-60 dereceyi bulmadan Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu diğerek oyun kapanıyor ve Radeon Programı kitlenip kapanıyor. CS:GO açıyorum hiçbir sorun yok 60-70 derece arası. Ve kartı aldığımda stres testi yaptık 15 dk boyunca şu an stres testi yapmıyor.
Bir de Resim deki GPU Clock 0 yazıyor Driveri yüklemeden Önce 1360 da Driveri yükledikten sonra 0 oluyor. Acaba Farklı model BIOS mu yüklenmiş. Nasıl anlarız ya da Nasıl Bir Çözüm Bulabiliriz. Bilgisi Olan yardım edebilir mi?
Sürücüyü AMD'nin sitesinden indirdim son sürüm ve DDU ile Kaldırıp tekrar kurmama rağmen aynı
Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı