Asus Dual-RX580-08G ekran kartım var, LED1 ışığı hiçbir zaman sönmüyor. Bilgisayarı kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok ancak ekran kartından tam performans alamıyorum diye düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?
Kullanma kılavuzunda ledler ile ilgili bir bilgilendirme göremedim. 6 + 2 yani toplam 8 pin güç veriyorum Psu'dan herhangi bir sorun olmaması lazım normal şartlarda. Anlam veremedim.
Bende ASUS DUAL OC GTX 1060 6GB kullanıyorum ve o ışık bilgisayarı kapattığımda bile yanıyor ancak fişten çekersem sönüyor. Ama iki yıldır böyle kullanıyorum ilk defa böyle birşey duydum ve performansından şüphe etmedim iyi çalışıyor.
Asus Dual-RX580-08G ekran kartım var, LED1 ışığı hiçbir zaman sönmüyor. Bilgisayarı kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok ancak ekran kartından tam performans alamıyorum diye düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?
Aynı ekran kartının 4 Gb modeli var bende. Bildiğim kadarıyla Led1 sorunsuz enerji aldığını ve sorunsuz çalıştığını gösteriyor. Led 2 yanarsa sıkıntılı bir durum olduğunu gösteriyor.
Ben de kullanıyorum hep yanıyor ama hiç düşünmedim ben bir sorun var da yanıyor mu acaba diye