Asus DUAL-RX580-O8G LED1 sürekli yanıyor

gunayozgr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Asus Dual-RX580-08G ekran kartım var, LED1 ışığı hiçbir zaman sönmüyor. Bilgisayarı kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok ancak ekran kartından tam performans alamıyorum diye düşünüyorum. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç bağlantısı ile ilgili bir problem olduğunu gösteriyor. Voltaj dalgalanması olabilir. Kullanma kılavuzundan ne anlama geldiğini kontrol edin.

Güç bağlantısı ile ilgili bir problem olduğunu gösteriyor. Voltaj dalgalanması olabilir. Kullanma kılavuzundan ne anlama geldiğini kontrol edin.

Kullanma kılavuzunda ledler ile ilgili bir bilgilendirme göremedim. 6 + 2 yani toplam 8 pin güç veriyorum Psu'dan herhangi bir sorun olmaması lazım normal şartlarda. Anlam veremedim.

Bende ASUS DUAL OC GTX 1060 6GB kullanıyorum ve o ışık bilgisayarı kapattığımda bile yanıyor ancak fişten çekersem sönüyor. Ama iki yıldır böyle kullanıyorum ilk defa böyle birşey duydum ve performansından şüphe etmedim iyi çalışıyor.

O ışık güç konnektörüne güç kaynağı tarafından elektrik gittiğini gösteriyor diye biliyorum. Oraya bir şey takmadığınızda kırmızı yanıyor.

Bende de rx 570 var aynı şekilde Led 1 sönmüyor ve performans eksikliği de hiç hissetmedim bir sorun olduğunu düşünmüyorım

Aynı ekran kartının 4 Gb modeli var bende. Bildiğim kadarıyla Led1 sorunsuz enerji aldığını ve sorunsuz çalıştığını gösteriyor. Led 2 yanarsa sıkıntılı bir durum olduğunu gösteriyor.

Ben de kullanıyorum hep yanıyor ama hiç düşünmedim ben bir sorun var da yanıyor mu acaba diye

Gigabaytın ekran kartlarında bu ledler ile ilgili bir görsel mevcut. Ona bakarak bir sorun mu var diye düşündüm ben.

Asus tarafında da bu sistem aynı şekilde mi yoksa farklı şekilde mi işliyor bilmiyorum. O yüzden aklımda soru işareti kaldı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
anladım bak burda da yanıyor o led. Sorunsuz çalıştığını gösteriyor bu.
Gigabayte da iki üç kere yanıyor sorunlarda ama çok da bilmiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada bahsetmişler. kırmızı yanarsa güç almadığını beyeaz yanarsa güç aldığını gösteriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…