ASUS Dual vs ROG STRIX farkı nedir?

1-2 yıl sonra Dual serisi sıcaklık olarak ROG'tan daha fazla ısınmaya başlar mı? Sonuçta ROG'ta kullanılan bileşenler daha kaliteli oluyor.

O kadar naktim yok şu an ve 12 ay taksit ile çok uyguna geliyor kart.

1-2 yılda o fark edilmez o 5 yıldan sonra fark edilmeye başlar o da kayda değer derece farkları olmayacaktır sonuçta ASUS Dual'de aşırı kalitesiz malzemeler kullanmıyor. Tabii ROG en üst model olduğu için her zaman önde olacaktır.

Veya taksitle kart alacağına taksitli nakit avans çek 2. el nakit al.

İşlemcim i3-12100F ve PSU 600watt. 6800 gibi bir kart bana teknik açıdanda sorun yaşatır. Benim burada tek merakım Dual serisi 1-2 yıl sonra sıcaklık konusunda ROG serisine göre fark edecek düzeyde fazladan ısınmaya başlar mı?

1-2 yılda o fark edilmez o 5 yıldan sonra fark edilmeye başlar o da kayda değer derece farkları olmayacaktır sonuçta ASUS Dual'de aşırı kalitesiz malzemeler kullanmıyor. Tabii ROG en üst model olduğu için her zaman önde olacaktır.

O zaman hangisini alsam daha iyi olur.

İşlemcim i3-12100F ve PSU 600watt. 6800 gibi bir kart bana teknik açıdanda sorun yaşatır. Benim burada tek merakım Dual serisi 1-2 yıl sonra sıcaklık konusunda ROG serisine göre fark edecek düzeyde fazladan ısınmaya başlar mı?

Başlamaz. Fakat şunu söyleyeyim, RTX 4000 serisi ve AMD 7000 serisi hariç sıfır ekran kartı almak gerçekten parayı çöpe atmak. Gerisi senin bileceğin iş.

O zaman hangisini alsam daha iyi olur.

700 lira fazla vermeye var mı, belki başka bir parça alınabilir mouse klavye gibi ama küçük bir miktarsa sizin için alınabilir. Ama Dual'in soğutması üzmez.

Başlamaz. Fakat şunu söyleyeyim, RTX 4000 serisi ve AMD 7000 serisi hariç sıfır ekran kartı almak gerçekten parayı çöpe atmak. Gerisi senin bileceğin iş.

RX 7600 ile kıyalamalarına baktım fakat watt çekişi FPS açısından RX 6650 XT'nin gerisinde gözüküyor. Onun dışında benim bilmediğim veya göremediğim yeni bir teknoloji barındırıyor mu RX 7600?

700 lira fazla vermeye var mı, belki başka bir parça alınabilir mouse klavye gibi ama küçük bir miktarsa sizin için alınabilir. Ama Dual'in soğutması üzmez.

Sadece ekran kartı alacağım. Diğer her şey mevcut.

ASUS marka RX 6650XT ekran kartı alacağım fakat Dual ve ROG STRIX modelleri arasında kaldım. İlerleyen yıllarda Dual serisi bir terslik yapar mı veya ROG serisi daha mı dayanıklı? Sizce hangi modeli almalıyım? Aralarında 700TL fark var. Not: 12 ay taksit ile alacağımdan dolayı 2.el kart alamam.

Dual serisi 7970 TL ASUS RADEON DUAL RX 6650 XT OC 8GB GDRR6 128Bit AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

ROG STRIX serisi 8653 TL ASUS ROG STRIX RX6650XT O8G V2 GAMING 8GB GDDR6 128bit OC 1xHDMI 3xDP Ekran Kart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Hocam ROG tabii ki soğutması daha iyi ama ben Dual serisini tavsiye ediyorum soğutmasıda kötü değil yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı