Asus Eee PC 1000HE Usb Aygıtları Görmüyor

eyesofgod

Kilopat
Yer
Fatih
Daha fazla  
Asus'un Eee PC 1000HE modeli bir minibook um var fakat pc büyük boyutlu harici hdd leri veya android mobil işletim sistemli telefonları usb kablosu ile bağladığımdada gözükmüyor. Sistem Win7 32 bit internetten de bununla ilgili bir driver bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

Yardım eden yok mu Technopatlar?

Notebooks & Ultrabooks - Eee PC 1000HE - ASUS

Buradan işletim sistemini seçerek deneyebilirsin.
Peki burdan hani seçeneğe tıklayıp indiricem benim sorunumla alakalı bir driver yok.

Chipset driverini denedim yüklerken konsolda usb controller ile ilgili bir yazılar çıktı reset attım fakat yinede görmüyor. Format atmadan önce rahatlıkla görüyordu. Acaba BIOS güncellersem düzelir mi ?

Son düzenleme:
Chipset ve Bios'dan başla istersen.

Sorunu çözemez isen drivermax sitesinden drivermax indirip sistemini taratıp önerilen usb sürücülerini (restore noktası oluşturup) deneyebilirsin.
Son yazımda da söyledim evet ilk program ile drivers arattırıp olmaz ise BIOS güncellicem. Tekrar da sağolun ilgiliniz ve alakanız için.

Bu arada daha önce BIOS güncellemedim gerekli bilgiyi veren bir konu var ise verirmisiniz.

Verdiğim linkten manualı seçip Türkçe kitapçığı seçersen içinde bilgiler mevcut.
Oradan copy-paste.

BIOS’u BIOS dosyası kullanarak güncelleştirme

BIOS’u BIOS dosyası kullanarak güncelleştirmek için:
1. ASUS Update uygulamasını Windows
masaüstünden başlatmak
için Başlat > Programlar > ASUS > EeePC için ASUSUpdate
> ASUSUpdate öğelerini tıklatın. ASUS Update ana penceresi
görüntülenir.
®
2. Açılan menüden BIOS’u dosyadan yükle’yi seçip sonra, İleri’yi
tıklatın.
3. Aç penceresinden BIOS dosyasını bulun ve Aç’ı tıklatın.
4. Güncelleştirme işlemini tamamlamak için ekran yönergelerini
izleyin.

Verdiğim linkten manualı seçip Türkçe kitapçığı seçersen içinde bilgiler mevcut.
Oradan copy-paste.

BIOS’u BIOS dosyası kullanarak güncelleştirme

BIOS’u BIOS dosyası kullanarak güncelleştirmek için:
1. ASUS Update uygulamasını Windows
masaüstünden başlatmak
için Başlat > Programlar > ASUS > EeePC için ASUSUpdate
> ASUSUpdate öğelerini tıklatın. ASUS Update ana penceresi
görüntülenir.
®
2. Açılan menüden BIOS’u dosyadan yükle’yi seçip sonra, İleri’yi
tıklatın.
3. Aç penceresinden BIOS dosyasını bulun ve Aç’ı tıklatın.
4. Güncelleştirme işlemini tamamlamak için ekran yönergelerini
izleyin.
Yapım, fakat hiçbir değişiklik olmadı telefonlar hiçbir şekilde iletişime geçmiyor. Telefona usb takıldı bağlayın diye bir uyarı dahi gelmiyor. Başka yapabileceğim bir şey var mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı