Asus EN 9600GT ve MSI 9600GT SLI yapılır mı?

Arkadaslar yorumlariniz için tesekkür ederim. Fakat bende sonradan farkina vardim. GPU-Z de ki resimlerde de göründügü gibi altlarda NVIDIA SLI Disabled diyor. demekki anakartim SLI baglantisini desteklemiyor. Arastirmalardan sonra farkina vardim ki, zannedersem AMD'nin SLI sözlesmesinin olmadi zamanlarda ürettigi bir anakarti almisim. Daha sonradan kullanicilarin baskilarindan veya baska bir sebepten dolayi AMD'nin SLI destegi verdigini ögrendim. Isin garip tarafi su linkte YOU ASKED FOR IT, YOU GOT IT: SLI FOR AMD | The Official NVIDIA Blog Gigabyte'in 970 modeline verilirken benim sahip oldugum 970a modelinde yok. Neyse isin özü bundan sonra bilgisayar donanimi alirken dikkat edecegim bir husus daha oldu bunuda küpe yapip bir kenara ilistiriyorum. (y)(y)(y)

Şunu öğrendim ki normal yolla SLI yapamayacağım bir anakarta sahibim. Çünkü desteği yok. Fakat uzun araştırmalardan sonra normal yolla yapamıyorsan illegal bir yolu var. :)
Finally SLI.png

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı