ASUS EX-A320M-Gaming anakart değiştirilmeli mi?

sametcicek

Yoctopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler, ASUS EX-A320M-Gaming anakartım var. Sıvı soğutma, ekran kartı ve RAM gibi yükseltmeler yapmak istiyorum ancak PSU kararsızlığı, anakartın desteklememe veya parçaları anakartın sağlıklı beslememe gibi sorunları yaşar mıyım bilgim yok. Anakartım ne kadar verimli olur? En son hangi parçaları destekler? Bunun yerine anakartı da mı değiştireyim? Bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler

Everst eps-600a psu, msı geforce gtx 1650 ekran kartı, amd 5 5600x işlemci, 4gb 3000mhz 1adet ram bulunmakta.Bu anakartı değiştirmeden yükseltme yapmama değermi ne gibi değişiklik yapabilirim anakart parçları sağlıklı beslermi.Sizin öneriniz nedir.

Hocam RAM niye o kadar düşük anlamadım ama işlemci bence hala iyi. Değiştirmeye gerek yok. RAM yükseltmesi ve ekran kartında da 3070 gibi kartlara yönelebilirsiniz. PSU pek kaliteli değil değiştirmenizi tavsiye ederim.

Ben toplamamıştım kasayı. Ekran kartı, ram öneriyosunuz psu da evet kaliteli değil gibi öneriniz olurmu bide watt arttırma yapmalımıyım. Teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı