RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 25 Haziran 2021 #1 BIOS'dan Secure Boot açıyorum ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı gözüküyor. Nasıl açabilirim Secure Boot'u? Anakartım ASUS EX A320M Gaming. Dosya Ekleri 20210625_203541.jpg 170,2 KB · Görüntüleme: 195 20210625_203522.jpg 128,2 KB · Görüntüleme: 169
BIOS'dan Secure Boot açıyorum ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı gözüküyor. Nasıl açabilirim Secure Boot'u? Anakartım ASUS EX A320M Gaming.
Çözüm orhanaygun41 25 Haziran 2021 RedStrawberry dedi: BIOS'dan Secure Boot açıyorum ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı gözüküyor. Nasıl açabilirim Secure Boot'u? Anakartım ASUS ex A320M Gaming. Genişletmek için tıkla... Hocam orada CSM diye bir sekme var onu disabled yapın sorun düzeliyor aynı sorunu dün çözdüm.
RedStrawberry dedi: BIOS'dan Secure Boot açıyorum ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı gözüküyor. Nasıl açabilirim Secure Boot'u? Anakartım ASUS ex A320M Gaming. Genişletmek için tıkla... Hocam orada CSM diye bir sekme var onu disabled yapın sorun düzeliyor aynı sorunu dün çözdüm.
orhanaygun41 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 552 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 RedStrawberry dedi: BIOS'dan Secure Boot açıyorum ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı gözüküyor. Nasıl açabilirim Secure Boot'u? Anakartım ASUS ex A320M Gaming. Genişletmek için tıkla... Hocam orada CSM diye bir sekme var onu disabled yapın sorun düzeliyor aynı sorunu dün çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
RedStrawberry dedi: BIOS'dan Secure Boot açıyorum ama sistem bilgisinde Secure Boot kapalı gözüküyor. Nasıl açabilirim Secure Boot'u? Anakartım ASUS ex A320M Gaming. Genişletmek için tıkla... Hocam orada CSM diye bir sekme var onu disabled yapın sorun düzeliyor aynı sorunu dün çözdüm.
KS KS RedStrawberry Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 736 Çözümler 5 26 Haziran 2021 #3 orhanaygun41 dedi: Hocam orada CSM diye bir sekme var onu disabled yapın sorun düzeliyor aynı sorunu dün çözdüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
orhanaygun41 dedi: Hocam orada CSM diye bir sekme var onu disabled yapın sorun düzeliyor aynı sorunu dün çözdüm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.