semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Ağustos 2018 #11 Rousso dedi: Hemen hemen eş değer kartlar üstad neden takas istiyorsun ki Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyunlar ultra ayarlarda 3 GB bellek kullanımını aşıyor.
Rousso dedi: Hemen hemen eş değer kartlar üstad neden takas istiyorsun ki Genişletmek için tıkla... Oynadığım oyunlar ultra ayarlarda 3 GB bellek kullanımını aşıyor.
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 4 Ağustos 2018 #12 semihozel22 dedi: Oynadığım oyunlar ultra ayarlarda 3 GB bellek kullanımını aşıyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam marka nedir garantisi devam etmekte mi? Açıkçası söyleyeyim benim kartın garantisi bitmek üzere ilk çıktığında almıştım.
semihozel22 dedi: Oynadığım oyunlar ultra ayarlarda 3 GB bellek kullanımını aşıyor. Genişletmek için tıkla... Anlıyorum hocam marka nedir garantisi devam etmekte mi? Açıkçası söyleyeyim benim kartın garantisi bitmek üzere ilk çıktığında almıştım.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Ağustos 2018 #13 Rousso dedi: Anlıyorum hocam marka nedir garantisi devam etmekte mi? Açıkçası söyleyeyim benim kartın garantisi bitmek üzere ilk çıktığında almıştım. Genişletmek için tıkla... Evet garantisi devam ediyor. Mayıs'ta almıştım ve 3 yıl garantisi var. Marka Asus modeli ise Phoenix.
Rousso dedi: Anlıyorum hocam marka nedir garantisi devam etmekte mi? Açıkçası söyleyeyim benim kartın garantisi bitmek üzere ilk çıktığında almıştım. Genişletmek için tıkla... Evet garantisi devam ediyor. Mayıs'ta almıştım ve 3 yıl garantisi var. Marka Asus modeli ise Phoenix.
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 4 Ağustos 2018 #14 semihozel22 dedi: Evet garantisi devam ediyor. Mayıs'ta almıştım ve 3 yıl garantisi var. Marka Asus modeli ise Phoenix. Genişletmek için tıkla... Yani Bursa içi ise bir görüşür konuşuruz. Sen denersin ürünü ben denerim takaslarız sıkıntı olmaz. Hemen hemen fiyatları aynı zaten.
semihozel22 dedi: Evet garantisi devam ediyor. Mayıs'ta almıştım ve 3 yıl garantisi var. Marka Asus modeli ise Phoenix. Genişletmek için tıkla... Yani Bursa içi ise bir görüşür konuşuruz. Sen denersin ürünü ben denerim takaslarız sıkıntı olmaz. Hemen hemen fiyatları aynı zaten.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Ağustos 2018 #15 Maalesef Bursa'ya çok uzağım. Van'da oturuyorum.
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 4 Ağustos 2018 #16 semihozel22 dedi: Maalesef Bursa'ya çok uzağım. Van'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman takas işini nasıl yapacağız üstad.
semihozel22 dedi: Maalesef Bursa'ya çok uzağım. Van'da oturuyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman takas işini nasıl yapacağız üstad.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.182 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 4 Ağustos 2018 #17 Rousso dedi: Bursa içiyse bi görmek isterim olursa anlaşırız. Garantisi devam ediyorsa sıkıntı yok benim açımdan kafa kafaya model yükseltmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam babadan onay çıkmadı, dolayısıyla benim iş yattı. İlgilendiğin için sağol, hayırlı satışlar.
Rousso dedi: Bursa içiyse bi görmek isterim olursa anlaşırız. Garantisi devam ediyorsa sıkıntı yok benim açımdan kafa kafaya model yükseltmiş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam babadan onay çıkmadı, dolayısıyla benim iş yattı. İlgilendiğin için sağol, hayırlı satışlar.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Ağustos 2018 #18 Sanırım takas yapamayacağız. Aklınız gelen bir yöntem var mı?
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 4 Ağustos 2018 #19 semihozel22 dedi: Sanırım takas yapamayacağız. Aklınız gelen bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Tek yöntem madem ekran kartını gözden çıkartınız satmayı deneyin benimki satılmazsa 1100 TLden size satayım. Bende isterdim kargoyla göndereyim siz de bana gönderin olay bitsin ama günümüz çağında kimseye güven kalmadı üzgünüm.
semihozel22 dedi: Sanırım takas yapamayacağız. Aklınız gelen bir yöntem var mı? Genişletmek için tıkla... Tek yöntem madem ekran kartını gözden çıkartınız satmayı deneyin benimki satılmazsa 1100 TLden size satayım. Bende isterdim kargoyla göndereyim siz de bana gönderin olay bitsin ama günümüz çağında kimseye güven kalmadı üzgünüm.
YusufYavuz Megapat Katılım 8 Şubat 2017 Mesajlar 770 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2018 #20 Hocam GET açma ihtimaliniz var mı?