- Makaleler
- 1
Oynadığım oyunlar ultra ayarlarda 3 GB bellek kullanımını aşıyor.Hemen hemen eş değer kartlar üstad neden takas istiyorsun ki
Oynadığım oyunlar ultra ayarlarda 3 GB bellek kullanımını aşıyor.Hemen hemen eş değer kartlar üstad neden takas istiyorsun ki
Anlıyorum hocam marka nedir garantisi devam etmekte mi?Oynadığım oyunlar ultra ayarlarda 3 GB bellek kullanımını aşıyor.
Evet garantisi devam ediyor. Mayıs'ta almıştım ve 3 yıl garantisi var. Marka Asus modeli ise Phoenix.Anlıyorum hocam marka nedir garantisi devam etmekte mi?
Açıkçası söyleyeyim benim kartın garantisi bitmek üzere ilk çıktığında almıştım.
Yani Bursa içi ise bir görüşür konuşuruz. Sen denersin ürünü ben denerim takaslarız sıkıntı olmaz. Hemen hemen fiyatları aynı zaten.Evet garantisi devam ediyor. Mayıs'ta almıştım ve 3 yıl garantisi var. Marka Asus modeli ise Phoenix.
O zaman takas işini nasıl yapacağız üstad.Maalesef Bursa'ya çok uzağım. Van'da oturuyorum.
Hocam babadan onay çıkmadı, dolayısıyla benim iş yattı. İlgilendiğin için sağol, hayırlı satışlar.Bursa içiyse bi görmek isterim olursa anlaşırız.
Garantisi devam ediyorsa sıkıntı yok benim açımdan kafa kafaya model yükseltmiş oluyorsun.
Tek yöntem madem ekran kartını gözden çıkartınız satmayı deneyin benimki satılmazsa 1100 TLden size satayım. Bende isterdim kargoyla göndereyim siz de bana gönderin olay bitsin ama günümüz çağında kimseye güven kalmadı üzgünüm.Sanırım takas yapamayacağız. Aklınız gelen bir yöntem var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.