5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #1 Anakartımın BIOS dosyalarını indirip USB'me attım. BIOS'tan ASUS EZ Flash 3 Utility'e giriyorum ama USB'min içinde Update dosyaları gözükmüyor.
Anakartımın BIOS dosyalarını indirip USB'me attım. BIOS'tan ASUS EZ Flash 3 Utility'e giriyorum ama USB'min içinde Update dosyaları gözükmüyor.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.134 Çözümler 12 Yer Rize 14 Aralık 2022 #2 531337 dedi: Anakartımın BIOS dosyalarını indirip USB'me attım. BIOS'tan ASUS EZ Flash 3 Utility'e giriyorum ama USB'min içinde Update dosyaları gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir USB bellek ve farklı bir USB port ile deneme şansınız var mı? Artı 0 Eksi
531337 dedi: Anakartımın BIOS dosyalarını indirip USB'me attım. BIOS'tan ASUS EZ Flash 3 Utility'e giriyorum ama USB'min içinde Update dosyaları gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Farklı bir USB bellek ve farklı bir USB port ile deneme şansınız var mı?
KS KS 5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #3 Sauron u anlamak dedi: Farklı bir USB bellek ve farklı bir USB port ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Denerim ama kesin virüslü öbür usb bellekler bitdefender ile taratarım bari sağolun. Artı 0 Eksi
Sauron u anlamak dedi: Farklı bir USB bellek ve farklı bir USB port ile deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Denerim ama kesin virüslü öbür usb bellekler bitdefender ile taratarım bari sağolun.
Sauron u anlamak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 1.134 Çözümler 12 Yer Rize 14 Aralık 2022 #4 531337 dedi: Denerim ama kesin virüslü öbür USB bellekler BitDefender ile taratarım bari sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama USB'den kaynaklandığını düşünüyorum kaliteli bir USB olursa böyle sorunlar olmaz. Artı 0 Eksi
531337 dedi: Denerim ama kesin virüslü öbür USB bellekler BitDefender ile taratarım bari sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ama USB'den kaynaklandığını düşünüyorum kaliteli bir USB olursa böyle sorunlar olmaz.
KS KS 5 531337 Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 2.862 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #5 Sauron u anlamak dedi: Rica ederim ama USB'den kaynaklandığını düşünüyorum kaliteli bir USB olursa böyle sorunlar olmaz. Genişletmek için tıkla... Usb 2 3 yıllık yani çokta kullanmadım öbür usb ler kötü ama gene denerim. Artı 0 Eksi
Sauron u anlamak dedi: Rica ederim ama USB'den kaynaklandığını düşünüyorum kaliteli bir USB olursa böyle sorunlar olmaz. Genişletmek için tıkla... Usb 2 3 yıllık yani çokta kullanmadım öbür usb ler kötü ama gene denerim.