ASUS F16 alınır mı?

Mr_ZeuSi

Decapat
Daha fazla  
Bunu almayı düşünüyorum. Nasıl sizce? Bir de Monster'lar nasıl, bakmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG_1223.png
    IMG_1223.png
    217,3 KB · Görüntüleme: 26
Bunu almayı düşünüyorum. Nasıl sizce? Bir de Monster'lar nasıl, bakmalı mıyım?

Para israfı sayılır.

Intel serisine göre daha az ısınır. Büyük sıkıntı çıkarmaz 75 watt GPU ile geliyor. Paneli maalesef ki %62.5 sRGB. Ancak çok da muadili yok gibi.

Para israfı sayılır.

Intel serisine göre daha az ısınır. Büyük sıkıntı çıkarmaz 75 watt GPU ile geliyor. Paneli maalesef ki %62.5 sRGB. Ancak çok da muadili yok gibi.

Victus'larda Hall sensor problemi yok mu?

Victus'larda Hall sensor problemi yok mu?

Victus 16 modellerinde evet hocam. Bu Victus 15. Victus 15 de çoğunlukla 75 watt GPU ve %62.5 sRGB panelden dolayı önerilmez. Genellikle Intel olanlar da alev alev oluyor. AMD olan bir nebze daha iyi sayılır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Var. LOQ serisinde anakart yanıyordu.

15XXX9 modelleri onlar hocam attığım modelde öyle bir sorun yok.

Victus 16 modellerinde evet hocam. Bu Victus 15. Victus 15 de çoğunlukla 75 watt GPU ve %62.5 sRGB panelden dolayı önerilmez. Genellikle Intel olanlar da alev alev oluyor. AMD olan bir nebze daha iyi sayılır.

AMD olmasına rağmen işlemci ağırlıklı oyunlarda stant olmasına rağmen 90+ dereceleri görebiliyor. Victus 15 aldıktan sonra pad ve macunu değiştirmek lazım.
16 serisi zaten saatli bomba ne zaman patlayacağı belli olmuyor.

15XXX9 modelleri onlar hocam attığım modelde öyle bir sorun yok.

AMD olmasına rağmen işlemci ağırlıklı oyunlarda stant olmasına rağmen 90+ dereceleri görebiliyor. Victus 15 aldıktan sonra pad ve macunu değiştirmek lazım.
16 serisi zaten saatli bomba ne zaman patlayacağı belli olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam olarak RTX 4060 bulunduran bir test bulamadım ancak burada işlemci için benchmark testi yapılıyor. Sıcaklıklar normal gözüktü. 90 dereceye dayamış ama geçmemiş bir throttle göremedim. Tabii 1 sene içinde bu performansı korumaz senelik bakım şart. Eklemek isterim yüzde yüz harika bir laptop diye savunmuyorum. Hiç yoktan iyidir hesabı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tam olarak RTX 4060 bulunduran bir test bulamadım ancak burada işlemci için benchmark testi yapılıyor. Sıcaklıklar normal gözüktü. 90 dereceye dayamış ama geçmemiş bir throttle göremedim. Tabii 1 sene içinde bu performansı korumaz senelik bakım şart. Eklemek isterim yüzde yüz harika bir laptop diye savunmuyorum. Hiç yoktan iyidir hesabı.

Throttle yemiyor evet. Benim baktığım modeli 3050 6 GB versiyonuydu oyunlarda 70-90 arası takılıyor genelde nadiren 90 üstüne çıkıyordu. Oda sıcaklığı da önemli ayrıca.

Yüksekte durduğu için stant olduğunu varsaydım altında kitap da olabilir.

Bakımdan kastım macunu PTM7950 yanında da padleri değiştirince sıcaklık daha da düşürülebiliyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı