1- Notebooklarda işlemci değişimi değil chipset değişimi yapılır. Onun da özel makinaları vardır. Sizin ev ortamında yapabileceğiniz bir iş değil.
2- Ram alırken, DDR ve Mhz değerlerinin anakartla uyumlu olmasına dikkat ederek alırsanız sorun olmaz.
1- Notebooklarda işlemci değişimi değil chipset değişimi yapılır. Onun da özel makinaları vardır. Sizin ev ortamında yapabileceğiniz bir iş değil.
2- Ram alırken, DDR ve Mhz değerlerinin anakartla uyumlu olmasına dikkat ederek alırsanız sorun olmaz.
Evde ayrica dell n5040 var. Dell in sitesinde cpu upgrade listesi vardi. Ona bakarak cpu alıp taktım. Sorunsuz çalışıyor. Asus için bulamadım böyle bir liste.
1- Notebooklarda işlemci değişimi değil chipset değişimi yapılır. Onun da özel makineları vardır. Sizin ev ortamında yapabileceğiniz bir iş değil.
2- RAM alırken, DDR ve MHz değerlerinin anakartla uyumlu olmasına dikkat ederek alırsanız sorun olmaz.
Evde ayrica Dell N5040 var. Dell'in sitesinde CPU upgrade listesi vardi. Ona bakarak CPU alıp taktım. Sorunsuz çalışıyor. ASUS için bulamadım böyle bir liste.