Asus F8VA Isınma Sorunu

Katılım
12 Haziran 2011
Mesajlar
14.298
Makaleler
3
Çözümler
6
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Merhaba öncelikle ben Asus F8VA model bir notebook'a sahibim.Biraz eski ama oynadığım oyunlar Cod4 ve Allods Online olunca beni idare ediyor fakat son 2 gündür kendi kendini kapatıyor.Ve daha yeni açılmış olmasına rağmen çok sıcak oluyor üflediği havaya el değmiyor.Şuana kadar Bios ve ekran kartını güncelmedim.Ne yapmamı önenirsiniz?
 
Üründe ATI Mobility Radeon HD 3650 ekran kartı var ki oyun için fena sayılmayacak bir kart. Fakat biraz fazla ısınan bir kart olduğu malum. Eğer ürünün garantisi bitmemişse garantiye yollatıp temizletin. Bitmişse siz açın ve fanlardaki tozu temizleyin. Bir de soğutucu almanızı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 15 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı