ASUS F8VA Windows 8 sürücüleri

beyazhayalet

Hectopat
Sonunda Windows 8'e geçtim fakat bazı sıkıntılar var yardım ederseniz sevinirim.

1.Sorun: Işıklı panelde (pil durumu, Wireless, Bluetooth) ışıkları yanmıyor.
2.Sorun: Klavyedeki özel tuşlar (Bluetooth ve Wireless açma, pilin güç seçeneklerini değiştirme, ekran parklığı) çalışmıyor.

Asus F8VA modelinde bir bilgisayar kullanıyorum. Asus'un sitesin bu modelin sürücülerinde Windows 8 seçeneği yok. Sürücü yüklemem gerekiyorsa bunların isimlerini nasıl bulabilirim ? Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Not eski işletim sistemin windows 7'ise.

1.Tam modelini yaz daha iyi olur.
2.Asusun sitesin bu modelin sürücülerinde, windows 7 için olanların indirip uyumluluk modu ile yüklemeyi deneyin.
Uygulamalarınızı ve aygıtlarınızı Windows 8 ile çalıştırma - Microsoft Windows

Modeli eksik yazmışım F8VA olacak. Eski işletim sistemim Vista'ydı. ASUSTeK Computer Inc. -Support- Sürücüler ve İndirme F8Va Burada Windows 7 için bile sürücü yok. :D

Kod:
ACPI\VEN_ITE&DEV_8708

Kod:
USB\VID_0000&PID_0002\5&1d278c63&0&1

Sistem aygıtı altında:

Kod:
Device PCI\VEN_1180&DEV_0843&SUBSYS_19C71043&REV_12\4&1a56424&0&1AF0 was configured.

Device PCI\VEN_1180&DEV_0592&SUBSYS_19C71043&REV_12\4&1a56424&0&1BF0 was configured.

- - - Güncellendi - - -

Wireless ve Bluetooth ışıkları artık yanıyor. Tuşların da sürücüsünü yükledim fakat hala pil durumu ışığı kaldı.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı