Hocam bu daha mı iyi?Asus Rog Strix G15 G512 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus Rog Strix G15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Asus Rog Strix G15 G512 core i7 10750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Asus Rog Strix G15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.www.vatanbilgisayar.com
@WoLeRm @enonertetanem @RPM @rohatbaba123Hocam bu daha mı iyi?
@rohatbaba123 Hocam neden daha ucuz peki işlemcisi daha iyi olmasına rağmen.
@WoLeRm @enonertetanem @RPM Abi ben hala cevabı bulamadım.
Dostum neden? Görünüşü hitap etti diye hava kanalları kapatılmış bir seriyi almanın anlamı yok. Zaten attığım ekran kartı olarak daha üstün attığın TUF'lardan. Game garaj gayet iyi ve güvenilir bir marka, merak etmene gerek yok.@pizz3man Hocam ben bu markayı hiç duymadım Asus'un tuf serisini alıp iyi bir soğutucu alsam olur mu çünkü gözüme de hitap etti bu TUF serisi.
Alınmaz.
Bu kadar çıkabiliyorsan söyleseydin keşke. Güzel bir tercih ama burada biraz daha ucuza satılıyor:Asus ROG Strix G15 G512LW-HN098 Intel Core i7 10750H 16GB Fiyatı
Asus ROG Strix G15 G512LW-HN098 Intel Core i7 10750H 16GB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam bu kadara çıkamıyorum, onu başkası attı ama soğutma için daha iyi bir Asus laptop buldum gibiBu kadar çıkabiliyorsan söyleseydin keşke. Güzel bir tercih ama burada biraz daha ucuza satılıyor: