ASUS FA506IV-AL064 vs. ASUS FA506IV-HN304

Edwick

Centipat
Yer
.
Daha fazla  
Meslek
10.Sınıf öğrencisi

İki ürünün birinde Ryzen 9 var, diğerinde ise Ryzen 7 olmasına rağmen daha pahalı. Hangisi tercih edilmeli ve neden?

Hocam bu daha mı iyi?
@rohatbaba123 Hocam neden daha ucuz peki işlemcisi daha iyi olmasına rağmen.
@WoLeRm @enonertetanem @RPM Abi ben hala cevabı bulamadım.
Hocam bu daha mı iyi?
@rohatbaba123 Hocam neden daha ucuz peki işlemcisi daha iyi olmasına rağmen.
@WoLeRm @enonertetanem @RPM Abi ben hala cevabı bulamadım.
@WoLeRm @enonertetanem @RPM @rohatbaba123

Son düzenleme:

TUF serisi ısınma sorunlu, önermem. G15 bu bütçede iyi tercih ama kasa ve soğutmadan biraz feda edilerek Fenix alınmalı derim. Bütçen yeterse ramden iki tane veya SSD’yi Crucial P11 yapabilirsin.

@pizz3man Hocam ben bu markayı hiç duymadım Asus'un tuf serisini alıp iyi bir soğutucu alsam olur mu çünkü gözüme de hitap etti bu TUF serisi.
Dostum neden? Görünüşü hitap etti diye hava kanalları kapatılmış bir seriyi almanın anlamı yok. Zaten attığım ekran kartı olarak daha üstün attığın TUF'lardan. Game garaj gayet iyi ve güvenilir bir marka, merak etmene gerek yok.

Alınmaz.

Bu kadar çıkabiliyorsan söyleseydin keşke. Güzel bir tercih ama burada biraz daha ucuza satılıyor:

Bu kadar çıkabiliyorsan söyleseydin keşke. Güzel bir tercih ama burada biraz daha ucuza satılıyor:
Hocam bu kadara çıkamıyorum, onu başkası attı ama soğutma için daha iyi bir Asus laptop buldum gibi
Buna ne dersiniz hocam?
1608147629055.png

Tabii bu ürün indirimdeyken bitti ve satılmıyor. Şuan şansıma... Neyse
onun yerine bu var hocam? @enonertetanem
@enonertetanem Hocam peki Monster alınır mı?

Son düzenleme:
Monster alınmaz bu bütçede.

O ASUS modeli güzel ama o fiyata bunu tercih ederim:

RTX 2070 tokatlar. Ram 8GB 2666Mhz (2x8) yaparsan alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı