Evet mağazada görüştüm, garantisi var yine 2 yıl ama gün boyu açık durduğu için batarya ömrü kısalmış mıdır diye düşünüyorum, ürün 1 aydır ellerindeymiş
Evet mağazada görüştüm, garantisi var yine 2 yıl ama gün boyu açık durduğu için batarya ömrü kısalmış mıdır diye düşünüyorum, ürün 1 aydır ellerindeymiş
Kanka satıcısı Teknosa değil ya evet attığım linkte de site Teknosa ama satıcı farklı bir firma ona güvenemiyorum bir sıkıntı çıkarsa muhattap bulma açısından.
Kanka satıcısı Teknosa değil ya evet attığım linkte de site Teknosa ama satıcı farklı bir firma ona güvenemiyorum bir sıkıntı çıkarsa muhatap bulma açısından.
Evet bu sıfır ürün, orada da belirtti yardımcı olan arkadaş sitemizde belki bulabilirsin ama satıcısı biz değilizdir diye.
Evet bu sıfır ürün, orada da belirtti yardımcı olan arkadaş sitemizde belki bulabilirsin ama satıcısı biz değilizdir diye.