ASUS Fan Xpert 3 Kullanım Rehberi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Fanları optimize ederek bilgisayarınızın sessiz ve serin çalışması için Fan Expert 3 kullanım rehberinden yararlanabilirsiniz… Bilgisayarınızın kasasından gelen sesi azaltabilirsiniz. Sıvı ya da hava soğutma farkı olmadan, kasa içerisindeki soğutucuları ya da işlemci soğutucuyu daha sessiz ama verimli çalışacak hale getirebilirsiniz. Yeni ASUS Skylake serisi anakartları incelerken bu anakartlar ile birlikte yeni sürüme yükseltilen Fan

ASUS Fan Xpert 3 Kullanım Rehberi Technopat

Daha fazlası...

Öncelikle iyi seneler. Bütün tepkilere rağmen FX 9590 sistem topladım ve şuana kadar çok memnunum soğutma olarak Zalman LQ 315 tercih ettim yükte 75 derece göremedim bile boşta 45 48 derece civarı ASUS M5A99FX PRO R2.0 anakartım çok araştırdım bu uygunmuş işlemci TDP için 750 watt PSU var. günlük kullanımda eski dizüstü bilgisayarımdan daha sessiz , desibel testleri sonucu yükte 58-60 desibel ( kasaya 1 karış mesafede stabil ortamda) boşda 33 desibel Fan Xpert 1.0 kullanıyorum Fan Xpert 3 kullanım rehberinizi gördüm çok hoşuma gitti biraz daha sessiz hale getirmek istedim fakat Fan Xpert 3 bir türlü yükleyemedim acaba Anakartım desteklemiyor olabilir mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı