Asus FX503 VD-DM077 vs MSI GV62 7RD 2003XTR

AFDemir

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar. Hepsiburada'dan indirimi kaçırmadan laptop almak istiyorum. İhtiyacım da vardı. Ancak kararsız kaldım. Evde kullandığım sağlam bir gaming bilgisayarım mevcut. Alacağım Laptop hem iş için kullanılabilecek rahat taşınır bir şey olmalı hemde sıkılıp oyun açtığımda rahatlıkla kaldırabilecek bir şey olmasını istiyorum. Şu anlık 2 ürün arasında kaldım ;

Asus FX503VD-DM077 Intel Core i5 7300HQ 8GB 256GB SSD Fiyatı

MSI GV62 7RD-2003XTR Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı

Fiyat aralığım bu 2 ürün kadar neredeyse + - 200 TL gibi. Bu 2 ürün arasından hangisini tercih etmemi önerirsiniz veya başka bir öneriniz var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyem Asus olanı tavsiye etmen çünkü hem SSD var hemde içindeki GTX 1050 4 GB Msi olanda ise 2GB ayrıca Msi olanda SSD değil HDD var.
Yani bence Asus FX503 ü tercih et.
Dersenki 256 GB hafıza bana yetmez , 100 TL daha ekleyip bunu alabilirsin.
Dell Inspiron 7577 Intel Core i5 7300HQ 8GB 1TB GTX1050 Fiyatı
Ama hala tavsiyem Asus olan.

Freedos aldığınızda ne yapıyorsunuz ? sonradan windows lisansımı satın alıyorsunuz yoksa windowsu orijinal olmadan mı kullanıyorsunuz ? bu durumda laptoplar garanti kapsamından çıkıyor mu ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı