ASUS FX505dt laptopa hangi SSD almalıyım?

Hocam bütçe maksimum 1000 lira en ucuz 1 TB bu ayrıca SSD için marka fark etmez ki.

SSD'ler hakkında araştırma yapmanızı öneririm. Technopat'ta bunun için rehber ve konu çok. SSD tier list yazın çıkar.

Hocam bu son önerim kaliteli marka Samsung.

Teşekkürler ancak 500 GB olmasına rağmen bence çok para sanrım Yiğit arkadaşımın önerdiği Kingston'da alacağım başka öneri yapmk isteyen varsa buyursunlar teşekkürler.

Teşekkürler ancak 500 GB olmasına rağmen bence çok para sanrım Yiğit arkadaşımın önerdiği Kingston'da alacağım başka öneri yapmk isteyen varsa buyursunlar teşekkürler.

Hocam konu ve istek tamamen size bağlı ama bu önerdiğim Samsung kaliteli marka olduğu için pahalı olması normal.

1TB olanı alacaksanız biraz daha bakınayım, siz 1000TL olsun deyince ben geçmemeye çalıştım, o yüzden 512 GB önerdim sonrasında.

https://www.amazon.com.tr/KIOXIA-EX...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 100 lira daha cebimde kalsın derseniz bu var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı