ASUS FX505DU nasıldır?

BKubilay96

Centipat
İyi günler. Bu hafta içerisinde ihtiyacım doğrultusunda laptop alacağım. Bu konuda iki laptop arasında karar kıldım.

AMD Ryzen 5 3550H ve AMD Ryzen 7 3750H arasında yaklaşık olarak 600₺ civarı fiyat farkı bulunmakta. Sizce iki bilgisayarın arasında performans açısından çok fark var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel bir laptop beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.Battlefield 1 multiplayer oynadım ve yüksek fps değerleri aldım. Orta ayarlarda 65-70 fps değerlerde seyrediyor.Vsync açık oynayınca 60 sabit veriyor.Cpu sıcaklıkları en fazla 75-80 derece oldu soğutma egzozları temiz çalışıyor. Cpu z den baktığımda ddr4 16gb single ram bulunduğunu gördüm. Matlab yükledim o da sorunsuz performans veriyor. Ekran parlaklığı önceki bilgisayarıma göre daha canlı ve net. Şimdilik deneyimlerim bunlar sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım iyi günler.

Gayet güzel bir laptop beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.Battlefield 1 multiplayer oynadım ve yüksek fps değerleri aldım. Orta ayarlarda 65-70 fps değerlerde seyrediyor.Vsync açık oynayınca 60 sabit veriyor.Cpu sıcaklıkları en fazla 75-80 derece oldu soğutma egzozları temiz çalışıyor. Cpu z den baktığımda ddr4 16gb single ram bulunduğunu gördüm. Matlab yükledim o da sorunsuz performans veriyor. Ekran parlaklığı önceki bilgisayarıma göre daha canlı ve net. Şimdilik deneyimlerim bunlar sorularınız olursa cevap vermeye çalışırım iyi günler.

Şu ana kadar witcher 3 ve gta 5 de optimum ayarlarda denedim bende cpu sıcaklığı 100 dereceyi aşıyor, haliyle işlemci frekansını 400 mhz ye düşürüyor.

Ryzen kullanıyorum ağır oyunlarda oynadım testte yaptım ps vs hepsi yüklü tık demedi tecrübe etmeden kişilere yanlış bilgi aktarma
Kafanmı güzel senin nerden biliyorsun tecrübe edinmediğimi? Aldığım ürünü iade ettim yeterince bilgi sahibiyim ve bu işlemci çöp bu yüzden tavsiye etmiyorum. İ5 8300H bile daha güçlü, kısaca üzerine konuşulacak bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı