Oyun içinde de fark ediyor bilgisayara geçtikten sonra örnek video atarım yarın unutmazsam eğer@cansrsk Hocam sadece oyun amaçlı alınacaksa i5-7300HQ işlemcili bir oyun laptopu alınabilir ama renderla filan uğraşılcaksa alınmaz.
Oyun içinde de fark ediyor bilgisayara geçtikten sonra örnek video atarım yarın unutmazsam eğer@cansrsk Hocam sadece oyun amaçlı alınacaksa i5-7300HQ işlemcili bir oyun laptopu alınabilir ama renderla filan uğraşılcaksa alınmaz.
Render işleriyle fazlasıyla uğraşacağım için önceliğim işlemci ne yazık ki. Ayrıca GTA V için söylediğiniz testi izledim ekran kartından dolayı 10-15 FPS fark var oyunlar için. O zaman benim için en iyisi 7700HQ ve 1050Tİ. Sonuçta oyun yapmak için kullanacağım.@cansrsk Peki i7-7700hq GTX 1050 ve i5-7300hq GTX 1050 Ti li modeli karşılaşırın bakalım ne olacak her şey işlemci değil. Kolay gelsin.
Egpu'da GPU'dan tam performans alamazsın, thunderbolt olsa bile.Thunderbolt 3.0 varsa birçok markalı ürünü kullanabilirsin, type-c portunda thunderbolt yoksa sadece 3.1 gen 2 ise kullanmanın anlamı kalmaz zaten, dörtte bir bant genişliğinden ötürü. İşlemcin iyi yoksa.
Egpu üzerinden bir önerim olamaz çünkü kullanmıyorum. Benim önerim fişi ve bataryayı çıkarıp 10 dk beklemen ve sonrasında bataryayı takmadan fişte çalıştırmayı denemen olur. Bir diğeri de ekranda sorun varsa harici bir monitöre görüntüyü yansıtmayı deneyip gerçekten o tip bir sorun var mı diye kontrol etmek olabilir. Bios pili para değil niye saatçiden alıp kullanmıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.