ASUS FX553VE i5 7300HQ - GTX 1050 Ti Laptop Oyunda Takılma Sorunu

@mccaca Hocam valla dediğim gibi sorunu çözemedim. Garantiden yeni geldi daha hiç bir şey test edemedim. Bence sizde garantiye gönderin. Sorun yüksek ihtimalle fabrika çıkışla hatadır. SSD ve ekran kartınız 4 GB takılma gibi bir sorun olmaması lazım.

@mccaca Hocam valla bende bilmiyorum. Bilgisayarcıdan aldığım için garantiyede bilgisayarcı yolladı. Geldiğinde de bilgisayarımın yapıldığını söylediler. Oradaki çalışana ne sorunu olduğunu sordum bilmiyordu. Bilgisayarcıda asıl sahibi olmadığı için öğrenemedim açıkçası.

@@DeathStroke123 Hocam bir de şunları sormak istiyorum: Bilgisayarın turbo fanı var mı, sesi nasıl, kulaklık modları var mı? Önceden monster kullanıyordum, kulaklığı taktığımda oyun,müzik, vs. gibi modlar vardı. Bu bilgisayarda da böyle modlar mevcut mu acaba?

@Emirhan Mete Hocam turbo fan var mı yok mu bilmiyorum ama fan hızı en fazla 5400 rpm oluyor. Ses kalitesini ben beğendim hocam bence çok iyi. Kulaklık modunu bilmiyorum hocam var mı yok mu. Onun dışında hocam bütçe belirtirseniz ona göre daha iyi bir laptop tavsiye edebilirim size.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı