Asus G Series G750JX-DB71 vs MONSTER Q47MS-16F41

MSİ GX70'in ısınma problemleri var diye duymuştum. Aslında ben bunu neden daha önce görmedim daha ucuz ama ASUS tan güzelmi bilmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

MSİ GX70 in RAM mhzsi 1333 mhz neden böyle bu.

MSİ GX70'in ısınma problemleri var diye duymuştum. Aslında ben bunu neden daha önce görmedim daha ucuz ama ASUS tan güzelmi bilmiyorum.

- - - Güncellendi - - -

MSİ GX70 in RAM mhzsi 1333 mhz neden böyle bu.
Ram konusuna kafayı takmayı bırakın artık, RAM MHz'inin oyunlarda bir önemi yoktur.

Dizüstü oyun bilgisayarı konusunda ise MSI kraldır, ısınacağını zannetmiyorum.

Saol Kardeşim gerçekten fikirlerim tamamiyle değişti ASUS a 4800 tl vermektense MSİ gibi bir güzel marka oyun leptob'una 3700 tl vermek bana çok mantıklı geliyor. Hem MSİ yanında hedilerde var. Mert Ercan kardeşim sağolasın alıcam bu MSİ inşallah pişman olmam herkese iyi günler sorun çözülmüştür.

3.700 olur mu 3.450 lira, yanındaki hediyeler zaten 450 lira değerinde.

Ve gerçekten GTX 770M den daha güçlü bir ekran kartına sahip.

Bak eğer Monster veya Asus arasında kararsız kaldı isen Asus, Ama Revoland'ın verdiği MSI modelini de işin içine katarsak MSI alayını ezer geçer.

Yalnız ekran kartı 8970M ama işlemci A10-5750M. İşte bu biraz sıkıntı yaratabilir..

MSI'in uygun fiyatlı GT70 780M ekran kartlı laptopları vardı ama şimdi bulamadım. Eğer alabiliyorsan onu al. 780M > 8970M

Bknz. Radeon HD 8970M vs GeForce GTX 780M

Ekran kartı 8970M ama işlemci A10-5750M. İşte bu biraz sıkıntı yaratabilir.. Demişsin ne gibi bir sorun olabilir.

32 GB Ram var ne demektir ya? Standart ikiside aynı stabil hız koşullarıdna 4GB Ram ile 32 GB Ram arasında ne fark var? 32GB Ramlik ne yapacaksınız acaba?

Monster'ı unut. Konuda görmedim farz ediyorum sadece ASUS kalıyor bunun yanında buraya yazmadığın MSI önerebilirim.

A10 8970M ' e yetişemiyor malesef 780M'li bir GT70 daha mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…