FreeDOS yüklü gelen bir laptopa Windows 11 kurmak için izlemeniz gereken yöntemlere adım adım bakıyoruz. Laptop üreticileri maliyetten kısmak için farklı
Herkese iyi günler dilerim, ASUS G16 bilgisayarım 100% şarj olmuyor. Sadece Steam açık olmasına rağmen 30 dakikadır 99%'da takılı kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Araştırdım fakat bulamadım Valorant kesinlikle açılmıyor Secure Boot aktif etmeme rağmen senin bir fikrin var mı hocam? TPM'yi açmam gerekiyor sanırım BIOS'tan fakat bulamadım.
Çalıştır kısmına tpm.msc yaz orada Update kısmı var mı yok bir bak yoksa Windows Defender'a gir cihaz güvenliği kısmına gir güvenlik işlemcisine gir güvenlik işlemcisi sorunlarına gir o kısımlara biraz göz gezdir ben TPM 2.0'ı açtım ama BIOS'tan değil şu an nasıl açtığımı da hatırlamıyorum üstünden 3-4 ay falan geçti.
Bir de bunlar olmazsa şu videodaki şeyleri dene;