Hocam technopat rehberi var, ordan ulaşabilirsiniz detaylara.Windows kurulumu esnasında disk görmeme problemini nasıl çözdünüz?
Coilwhine sorunu var mı ? Nreden aldınız acaba link atar mısınız.Herkese iyi günler dilerim, ASUS G16 bilgisayarım 100% şarj olmuyor. Sadece Steam açık olmasına rağmen 30 dakikadır 99%'da takılı kaldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Coil whine a bir sorun dersek var.Ama çok rahatsız edici değil.Gamers arenada aldım ürünü, ama her geçen gün zam yiyor maalesef.Coilwhine sorunu var mı ? Nreden aldınız acaba link atar mısınız.
Ürünün kaç adet sata ve m2 yeri var biliyor msuunuz peki?Coil whine a bir sorun dersek var.Ama çok rahatsız edici değil.Gamers arenada aldım ürünü, ama her geçen gün zam yiyor maalesef.
ASUS ROG STRIX G16 G614JZ-N3039 INTEL I7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD 12GB RTX4080 16
En güncel sürümü kurmanız lazım.@manqueller kurulumu yaptıktan sonra herşeyi hallettim bir tek ekran kartını güncelleştirmedim en sağlıklı yolu hangisidir hocam
geforce experience ile kursam sorun olurmu hocamEn güncel sürümü kurmanız lazım.
Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.geforce experience ile kursam sorun olurmu hocam
Tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Araştırdım fakat bulamadım Valorant kesinlikle açılmıyor Secure Boot aktif etmeme rağmen senin bir fikrin var mı hocam? TPM'yi açmam gerekiyor sanırım BIOS'tan fakat bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.