ASUS G531GU çalışmayan tuş problemi

yalcingney

Decapat
Yer
Antalya
Merhaba, Asus ROG Strix G531GU-AL012 Intel Core i7 9750H 16GB 512GB Fiyatı
Bu modele sahibim ve en üst kısayol tuşları içinde ses kısma açma, mikrofon kapatma, fan işareti ve ASUS logosu bulunan bir tuş var. İki tuş da işlemiyor sanki, driver yüklemeyi denedim fakat bilgisayar FreeDOS gelmesine karşın Windows kurar kurmaz sitesindeki tüm driverleri otomatik bilgisayar kendi kendisine yükledi.
Bir kontrol paneli gibi sekmesi yok sanırım klavyenin ışıklarını ayarlamak adına, onu geçiyorum da bu fan tuşu ile logosu bulunan tuşu çalıştırmak için ne yapabilirim bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de de aynı pc nin mediamarktan aldığım için içinde w10 1809 sürümü yüklü (fredos satılmıyor) olan bir versiyonunu kullanıyorum. Senin PC üst model galiba. Benim laptopun ssd kısmında m2 256 gb var ama 1 tb da hdd mevcut.
imzamda da var.
armoury create adlı programı yüklemelisin.
yükleyince rog tuşu ile bu resimdeki gelecek ve üst tuşlar çalışacaktır diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    176,8 KB · Görüntüleme: 214
ben de de aynı pc nin mediamarktan aldığım için içinde w10 1809 sürümü yüklü (fredos satılmıyor) olan bir versiyonunu kullanıyorum. Senin PC üst model galiba. Benim laptopun ssd kısmında m2 256 gb var ama 1 tb da hdd mevcut.
imzamda da var.
armoury create adlı programı yüklemelisin.
yükleyince rog tuşu ile bu resimdeki gelecek ve üst tuşlar çalışacaktır diye düşünüyorum.
Öncelikle teşekkürler fakat bu yazılım hiçbir türlü kurulmuyor. İnternet sitesinden hiçbir sürücüyü indiremiyorum, siteden kaynaklı hata veriyor ve ayrıca indirmeyi bir kere başardım yazılımı kurmaya çalışınca hiçbir tepki vermiyor uninstall yapıyorum klavyenin ışıklandırması gidiyor bu sefer de tekrar yükleme yapınca da hiçbir işlem yapmıyor görünüp birkaç komut penceresi açılıyor ve geri geliyor. Başka site üzerinden yazılımı indirdim sanırsam eski bir versiyon ve bu uygulama ile hiç fan hızı artmıyor, profiller ayarlanmıyor vs sorunlar mevcut ve ayrıca bu uygulama üzerinde mesela klavye ışıkları gibi şeyler ayarlanıyor onda maalesef yok, yardımcı olabilir misin?

Öncelikle teşekkürler fakat bu yazılım hiçbir türlü kurulmuyor. İnternet sitesinden hiçbir sürücüyü indiremiyorum, siteden kaynaklı hata veriyor ve ayrıca indirmeyi bir kere başardım yazılımı kurmaya çalışınca hiçbir tepki vermiyor uninstall yapıyorum klavyenin ışıklandırması gidiyor bu sefer de tekrar yükleme yapınca da hiçbir işlem yapmıyor görünüp birkaç komut penceresi açılıyor ve geri geliyor. Başka site üzerinden yazılımı indirdim sanırsam eski bir versiyon ve bu uygulama ile hiç fan hızı artmıyor, profiller ayarlanmıyor vs sorunlar mevcut ve ayrıca bu uygulama üzerinde mesela klavye ışıkları gibi şeyler ayarlanıyor onda maalesef yok, yardımcı olabilir misin?
Bende kurulu geldiği için nasıl kurulur bilmiyorum ama Asus’un topluluğu var. Orda bir hesap oluşturup garanti süresi içinde isen üreticiye mail atıp yardım alabilirsin .
Ben de teknoloji konusunda iyi değilim . Bilsem yardımcı olurdum . Üzgünüm.

Hocam merhaba kullanıcı adı yorumundan hatırladım sizi sanırım gittigidiyordaki satıcıdan aldınız bende aldım daha henüz elime ulaşmadı kafamda iki sorun var.Eleman önce ingilizce klavye dedi sonra türkçe dedi sizde türkçe mi ? Seri nosunu kontrol ettiniz mi Asus Türkiye'de resmi ürün mü gerçekten piyasaya göre free dos olarak satıyor ama bayağı ucuzda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hocam merhaba kullanıcı adı yorumundan hatırladım sizi sanırım gittigidiyordaki satıcıdan aldınız bende aldım daha henüz elime ulaşmadı kafamda iki sorun var.Eleman önce ingilizce klavye dedi sonra türkçe dedi sizde türkçe mi ? Seri nosunu kontrol ettiniz mi Asus Türkiye'de resmi ürün mü gerçekten piyasaya göre free dos olarak satıyor ama bayağı ucuzda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Ben buradan aldım ve evet Tr ürünü klavyesi de Türkçe
Gerçek resmi ürün bundan ötürü sıkıntın olmasın, freedos olması da sorun değil 10 Tl gibi bir fiyatla epttavm'den kod satın aldım kullandım sorun yaşamadım!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İlgin için teşekkürler videonuda şimdi izliyorum.Birde biraz pek anlamadığım için bilgin var mıdır ben evde bu ürüne MSI Optix MAG271C alarak monitör ile kullanmak istiyorum.Bu monitör laptop ile aynı çözünürlüğe sahip hatta fps monitörde 144.Sence sorun yaşarmıyım görüntü kalitesi olarak bilgin var mı ? yoksa daha düşme yada iyi olma olabilir mi ? Klavyede ki sorununu da umarım halledebilmişsindir.
Açıkçası benim en büyük korkum ürünü alıp yurt dışına çıkacağım o yüzden sorun yaşamak istemediğim için biraz tedirginim hem laptop hem monitör konusunda
Birde malesef atlamışım harddisk 512 ssd dışında normal ekstra harddisk yok youtube videonda diğer harddiske oyunları kurduğunu söylemişsin.Taşınabilir harddiskine mi kurdun ? Bu konuda düşüncelerini yada önerilerini paylaşırsan sevinirim.512 az gerçekten

Son düzenleme:
512'a ek olarak 2 Tb'lik bir disk satın aldım ve kendim taktım (garanti dışı kalmıyor)
Ben bu ürünü Tv'ye hdmi ile bağladım hiçbir sorun da yaşamadım, senin de yaşayacağını hiç sanmıyorum :)
Sorunsuz şekilde tüm oyunları ultra ayarlarda oynuyorum ve bu bence çok güzel birşey...
Ayrıca sorun olarak tek yaşadığım driver sıkıntısı bundan ötürü de klavyedeki asus logolu kontrol paneli ile fan tuşlarını açan tuşların şuan işlevsiz olması ve yarın tekrardan müşteri hizmetlerini arayacağım, yardımcı olurlarsa hiçbir sorun yok...
Sorunsuz ve mükemmel terettüt etmeden alabilirsin!

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı