2 model arasında seçim yaparsak, G550JK, benim eski laptopum olan N550JV'nin aynısı sadece dışı boyanmış ve ekran kartı Gt750m yerine GTX850M olmuş. Lenovo'yu daha önce kullanmadım, ancak ekran kartı olarak Asus'tan daha iyi.
Malzeme kalitesi olarak Asus'tan memnundum, soğutma olarak da memnundum. Lenovo'nun da kapağın altına baktım şimdi, soğutma olarak Asus'tan daha iyi gibi duruyor. Alt kapakta fanların tam altının açık olması ve daha geniş olması avantajları. Asus'ta olduğu gibi sıcak havayı monitörün altından atıyor. Lenovo'da kullanılan malzeme ne bilmediğim için tam olarak bir yorum da yapamıyorum ancak teknik özelliklere baktığımda daha ucuz olmasına rağmen daha iyi ekran kartı olması avantajıdır, bunun yanında soğutma performansının da biraz daha iyi olacağını düşünüyorum, bu nedenle ikisi arasında Lenovo almanız daha iyi olacaktır, ancak siz yine de yapılan stress testleri varsa, her ikisinin de kıyaslamasını yapınız, daha önceki modellerinde Lenovo'nun 100 derecelere ulaştığını da gördüm, ve bu tasarımıyla o durumdan ders çıkarmış gibi düşündüm ama yanılıyor da olabilirim.