Asus g75vw vs GE60 2oe

silver

Hectopat
Asus G Series G75VW-RH71
Asus G Series G75VW-NH71

Beyler bunlarda 3D özelliği var mı ? Çift HDD yuvası var mı ve ben bunlardan birini düşünüyorum. GE60 2oe alıcaktım ancak Asus çok cezbedici malzeme kalitesi görünüş olarak mükemmel. Bu yüzden ge60 2oe den vazgeçtim doğru mu yapıyorum sizce?

Asus malzeme, soğutma gibi konularda MSI'dan çok üstün ancak, donanım olarak bakarsak, 2OE modelinde Haswell, SSD ve GTX 765M bulunuyor ki GTX 765M GTX 675M'den dahi iyi performans veriyor. Ben de geçen sene Asus G75 almak istiyordum ama yeni çıkmıştı ve aşırı pahalıydı. Ancak o kadar istiyordum ki o tasarıma aşık olmuştum. Ancak bütçem yetmediği için MSI GE60 almıştım GT 650M'li.

Yalnız şöyle bir durum var, 2OE modeli ise 2.900 TL'den başlayıp 3.500 TL'ye kadar çıkarken G750 ise 3.900 TL. Yani eğer 2OE modelini almak isterseniz bence o hayalini kurduğunuz G750'yi alın. Ancak o kadar çıkamam derseniz de artık size kalmış bir durum gerçekten. Hangisi istiyorsanız onu almalısınız zaten performanslar ortada. Ben 2OE önericem size ama olay sizde bitiyor. Asus'tan aldığınız ergonomiyi ve soğutmayı MSI'da alamazsınız ama MSI'dan aldığınız performansı da Asus'tan alamazsınız.(G75 ile 2OE'yi karşılaştırdım.) Ancak parayı basıp G750 alırsanız hepsini birlikte pahalı bir fiyata alırsınız :D

Evet uygun MXM slotuna sahipmiş ancak ilk çıktığı zamanlarda deneyenlerin epey zorlandığı gibi yazılar okumuştum. Şimdilerde değiştirenler mümkündür muhakkak ancak GTX 670M hala çok iyi bir grafik işlemci. Bence ekran kartı değişimini şu sıralar yapmayın.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı