Yaklaşık bir sene önce Amazon üzerinden ASUS GL703GS model laptop almıştım. Klavye üzerinde bulunan ASUS logolu tuşa bastığımda otomatik olarak Gaming Center açılıyordu. Fan Speed tuş renkleri vb. gibi birçok şeyi buradan kontrol edebiliyordum. Bugün laptopa format attırdım. Fakat Gaming Center'ı internetten bulamadım.
Bir şey sormak istiyorum. Program yükleniyor şuan epeyi uzun sürüyor sanırım yüklenmesi. İnternette bu programın işlemciyi çok yorduğu gereksiz olduğunu vs söyleyenler olmuş. Benim bilgisayarım güçsüz bir bilgisayar değil. Sizce bu programı kullanmak bilgisayarı yavaşlatabilir mi ?
Dediğiniz uygulamayı indirdim fakat üzerinde yaptığım herhangi bir değişiklik kaydet dediğimde gerçekleşmiyor. HyperFAN AC üzerinden sessiz turbo seçeneklerini değiştiriyorum fakat fan aynı hızda çalışıyor yardımcı olabilir misiniz acaba ?
Bu sayfada "Driver&Utility" sekmesinden işletim sisteminizi seçip çıkan listede Software and Utility bölümüne gelip "show all"a basın. Listede Asus Gaming Center, GameFirstIV ve ROG Aura yazılımlarını görebilirsiniz.