ASUS GeForce Dual RTX 3060 Ti nasıldır?

11.000 TL'ye Amazon N11 de var hocam Akakçe'den bakabilirsiniz. Vatan kazık. Ayrıca RTX 3060 yeterince güçlü bir kart açıkçası ne yapıyorsunuz bu kartla neden dolayı yetersiz kalıyor?
Hocam Allah'ın god of war'ında kart yüksek grafiklerde 72 dereceyi gördü. Ayrıca grafikleri ultra'ya çektiğimde hafif kasmalar oluyor, bu da sinir bozucu.

3060 verip 3060 ti almanın hiç bir manası yokki zaten. en azından 3070 yapmak lazım ki deysin.
Ben en iyisi bütçemi biraz daha zorlayıp 3070 alayım o zaman hocam. Bu iki ekran kartı arasından hangisini önerirsiniz.

Ben en iyisi bütçemi biraz daha zorlayıp 3070 alayım o zaman hocam. Bu iki ekran kartı arasından hangisini önerirsiniz.

MSI daha iyi olacaktır.

İkinci el güvenilir olmaz. Adam mining mi yaptı naptı belli değil.

İkinci el güvenilir olmaz. Adam mining mi yaptı naptı belli değil.

Yapsın ne olacak 2024'e kadar garantisi var mı bitti. Aynı fiyata 2 tane RTX 3070 almak varken neden sırf kutusunu ben açacağım diye 1 tane alayım. Şunun şurasında 3090 Ti gücünde RTX 4070 Ti çıkacak 20K seviyesine.

İsteyen 16K verip 3070 alsın ama sonra satmak istediğinde çok üzülür. Bugün al yarın satmak iste 8000 TL bile veren çıkmaz.

Neden inatla vatana bakiyor arkadas anlamadim ama ayni urunlere cok daha fazla para vermek manasiz.

Ek olarak, akakce kullanin en uygun fiyatliyi gorun. Kaptirmayin paranizi.
Hocam garanti olsun sağlam olsun diye. Mağazadan test ederek almayı düşünüyorum. Hani bir sorun olduğunda karşıma muhattap alacak birilerini bulayım diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı